Κοντά στο ΑΕL FC ARENA η ΑΕΛ

Ανακοινώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, σε απολογιστική συνεντευξη στο Επιμελητηριο

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2023 12:01

Η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά το να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο AEL FC ARENA και όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αφού οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτό επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχ. Νταβέλης, στην απολογιστική διοικητική και οικονομική συνέντευξη Τύπου της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο.
Παράλληλα, ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 2,5 ευρώ μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ έκανε γνωστό το νέο Δ.Σ. της ομάδας που απαρτίζεται από τους: Αχιλλέα Νταβέλη (Πρόεδρος), Ιωάννη Νταβέλη (Α’ Αντιπρόεδρος), Αθανάσιο Νταβέλη (Β’ Αντιπρόεδρος), Δημήτρη Παπαλέξη (Μέλος) και Δήμητρα Βασιλάκου (Μέλος).
Στο τραπέζι τέθηκαν ζητήματα όπως η χρηματοδότηση της ΕΡΤ, η αδειοδότηση της ΑΕΛ, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι στόχοι των «βυσσινί» για τη νέα χρονιά. Στους βασικούς στόχους είναι η ανάδειξη ταλέντων μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ ενδέχεται να γίνουν μία ομάδα η Κ-15 με την Κ-17. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε ακόμη ότι εστάλη επιστολή της ΑΕΛ στη SL2, με την οποία της ζητά να κινηθεί κατά της ΕΡΤ για τη μη καταβολή του μπόνους θέσεων, που δικαιούνται οι πέντε πρώτες ομάδες. Στην έναρξη της διαδικασίας υπήρξε και τοποθέτηση από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Τάσο Χριστακόπουλο, ο οποίος παρουσίασε την οικονομική κατάσταση της εταιρείας. Στη συνέντευξη ανακοινώθηκε ότι ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης θα είναι ο βοηθός προπονητή του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass