Πέμπτος ο Παναγιώτης Μπιτάδος

ΣΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2023 8:10

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος χάρισε χθες στην Ελλάδα την κορυφαία επίδοση στην ιστορία του ελληνικού τριάθλου σε Major Games, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας.

Ο 19χρονος Έλληνας τριαθλητής τερμάτισε σε 1:46:57 στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, στην Κρακοβία, σε έναν αγώνα τριάθλου με υψηλό συναγωνισμό, καθώς μετέχουν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού τριάθλου. «Έκανα αυτό που ένιωθα» είπε αβίαστα ο ταλαντούχος τριαθλητής και μεγάλη ελπίδα της Ελλάδας για διακρίσεις στο μέλλον και περιέγραψε τις συνθήκες του αγώνα, ενώ θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους διοργανωτές των Ευρωπαϊκών Αγώνων. Την επιτυχία του αυτή, ο Παναγιώτης Μπιτάδος την αφιέρωσε στον προπονητή του Βασίλη Κρομμύδα, στους γονείς του και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).
Στόχος του Παναγιώτη Μπιτάδου, είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Μέσα από αυτόν τον αγώνα, ο αθλητής του Βασίλη Κρομμύδα εξασφάλισε 350 βαθμούς... στον δρόμο προς την «Πόλη του Φωτός». Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία, όπου θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο τριάθλου.
Η 5η θέση του Παναγιώτη Μπιτάδου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες αποτελεί τον τρίτο τερματισμό Έλληνα τριαθλητή σε Major Games μετά από αυτόν του Γρηγόρη Σουβατζόγλου στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού το 2015 (45ος με 2:01:45) και του Βασίλη Κρομμύδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 (33ος με 1:51:28).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass