Ανανέωσε και ο Χασομέρης στην Α.Ε. Κιλελέρ

*Αναμένονται προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2023 13:30

Ανήμερα των επαναληπτικών εθνικών εκλογών επέλεξε να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Χασομέρη η διοίκηση της Α.Ε. Κιλελέρ, που φροντίζει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του προπονητή Κώστα Κατσάρα.

Ποδοσφαιριστής με ήθος, ο οποίος πρόσφερε σημαντικά στους «κιτρινόμαυρους», θέλει να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα είναι μια πολύτιμη μονάδα.
Ο Δημήτρης Χασομέρης, 34 χρόνων, γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή, έχει ύψος 1,83 και παίζει στην επίθεση.
Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει δεκάδες συμμετοχές σε Super League και Football League. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης.
Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί αγωνίστηκε σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό, Τρίκαλα, Αναγέννηση Επανομής, και Πανθρακικό. Αγωνίστηκε ακόμη με τη φανέλα της ΑΕΛ, με τη φανέλα του Ηρακλή, του Απόλλωνα Πόντου, της Ρόδου, της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Ηρακλή Λάρισας.
*Εν τω μεταξύ, αναμένονται τις επόμενες ημέρες να γίνουν και προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, με τον Κώστα Κατσάρα να επισημαίνει πως «δεν θα κάνουμε βιαστικές κινήσεις και θα έρθουν στην ομάδα παιδιά που συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία μας, με σκοπό να βοηθήσουν και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να έχει η ομάδα μια δυναμική παρουσία στη Γ΄ Εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass