ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ:

Δυνατός και τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΛ

*Κράτησε η ομάδα τον βασικό κορμό και θα γίνουν ελάχιστες προσθήκες

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2023 13:20

Μια πολύ καλή πορεία πραγματοποίησε φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας ο Όλυμπος Γόννων και τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας στην 4η θέση με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (σ.σ. και οι δύο ομάδες συγκέντρωσαν από 44 βαθμούς).


Πορεία που οφείλεται στη φιλοσοφία της διοίκησης, η οποία πιστεύει στα νέα παιδιά, αλλά και στον προπονητή Δημήτρη Κωστή, που έκανε μια εξαιρετική δουλειά και για 5ο συνεχόμενο χρόνο θα βρίσκεται στο τιμόνι του ιστορικού σωματείου του Δήμου Τεμπών.
Στην ομάδα άρχισε να γίνεται ο σχεδιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2023-2024, όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα, αν αναλογιστούμε πως θα συμμετάσχουν οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Super League 2, o Απόλλων και ο Ηρακλής Λάρισας, δύο που υποβιβάσθηκαν από τη Γ’ Εθνική, ο Π.Ο. Ελασσόνας και ο Δωτιέας Αγιάς, ενώ και ο Αχιλλέας Φαρσάλων που τερμάτισε 2ος θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών.
Στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Γόννων το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά, αλλά ο καθένας κοιτάει το… σπίτι του.
Έτσι, δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά θα αποκτηθούν τρεις ή τέσσερις παίκτες, ώστε να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του προπονητή Δημήτρη Κωστή.
Παράλληλα, θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και δύο παιδιά από την ακαδημία των Γόννων, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες και μέσα από τη σκληρή δουλειά να έχουν την εξέλιξη που πρέπει, ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι βασικά στελέχη στον σύλλογο.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ
Οι παίκτες του Ολύμπου βρίσκονται σε διακοπές και βοηθούν παράλληλα τους γονείς τους σε γεωργικές εργασίες, ενώ τα …βάσανα θα αρχίσουν τέλη Ιουλίου, όποτε και προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν.
Παράλληλα, στην πλατεία των Γόννων θα πραγματοποιηθεί εντός Ιουλίου και χοροεσπερίδα, για να μπορέσει η ομάδα να ανασάνει οικονομικά και να καλύψει μέρος των εξόδων που απαιτούνται, ώστε να λειτουργήσει ο Όλυμπος με αξιοπρέπεια και να παλέψει για την παραμονή, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορεί στους αγωνιστικούς χώρους και σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αναμένεται να εξελιχθεί.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass