Επαφές με Παραφέστα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2023 12:14

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Τάκη Παραφέστα.

Όλα δείχνουν ότι ο Φαλανιώτης τεχνικός θα είναι το νέο αφεντικό στον πάγκο των «Μυρμιδόνων», ωστόσο αναμένονται κάποια διαδικαστικά κυρίως θέματα, όπως η συζήτηση για την αποχώρησή του με τους παράγοντες του Φαλανιακού. Οι υπεύθυνοι του Αχιλλέα Φαρσάλων εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Τάκη Παραφέστα εδώ και αρκετό καιρό με τον οποίο υπήρξε συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη νέα συνεργασία τους.
Ο «Sir Takis» είναι ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την τελευταία μεγάλη επιτυχία των «κιτρινόμαυρων». Είχε αναλάβει τις τύχες του Αχιλλέα Φαρσάλων τον Νοέμβριο του 2015 και κάθισε 20 περίπου μήνες στον πάγκο της ομάδας. Τη σεζόν 2016-17, επί προεδρίας Χρήστου Μπασαγιάννη, ο Αχιλλέας κέρδισε το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία μετά από 27 χρόνια. Συνολικά έχοντας κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα και τρία κύπελλα ως προπονητής ο Τάκης Παραφέστας θεωρείται δικαίως ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στον νομό.
Επομένως η παρουσία εκ νέου του Φαλανιώτη τεχνικού στον Αχιλλέα Φαρσάλων θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την ιστορική ομάδα που συνεχίζει να βάζει τον πήχη ψηλά με στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass