Αλλες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2023 12:12

Στις 16 Απριλίου 2024 θα ανάψει η Φλόγα στην Αρχαία Ολυμπία

Η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 θα ανάψει στις 16 Απριλίου, σηματοδοτώντας την

αντίστροφη μέτρηση για την κορυφαία διοργάνωση του κλασικού αθλητισμού (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου 2024) στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Παρασκευή (23/06). Η Τελετή θα διεξαχθεί στην Αρχαία Ολυμπία και η Φλόγα θα παραμείνει επί ελληνικού εδάφους μέχρι την αναχώρησή της για τη Γαλλία από την Αθήνα στις 27 Απριλίου. Η άφιξή της στη Μασσαλία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Μαΐου. Η ιδιαιτερότητα της Λαμπαδηδρομίας για τους Ολυμπιακούς του 2024 είναι ότι η Φλόγα θα ταξιδέψει και σε υπερπόντιες κτήσεις της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, η Ολυμπιακή Φλόγα θα «ταξιδέψει» εντός της Μητροπολιτικής Γαλλίας ως τις 7 Ιουλίου, περνώντας μεταξύ άλλων από το Μονπελιέ, το Μπορντό και την Κορσική, και στη συνέχεια θα μεταφερθεί από το λιμάνι της Βρέστης σε περιοχές όπως η Γαλλική Πολυνησία, η Γουαδελούπη και η Μαρτινίκα. Η Ολυμπιακή Φλόγα θα επιστρέψει στη Μητροπολιτική Γαλλία στις 18 Ιουνίου, για το τελευταίο στάδιο της Λαμπαδηδρομίας, στη διάρκεια του οποίου θα περάσει από πόλεις όπως το Στρασβούργο, η Ρεμς και η Λιλ, πριν αφιχθεί στο Παρίσι, στις 14-15 Ιουλίου.

 

 Ο Λαρισαίος Βασ. Τολιόπουλος συνεχίζει στη ομάδα του Αρη

Ουσία στην προφορική συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους, στην οποία κατέληξαν, έδωσαν χθες ο Αρης και ο Λαρισαίος Βασίλης Τολιόπουλος. Οι δύο πλευρές επισημοποίησαν τη συνέχιση του… γάμου τους για έναν ακόμα χρόνο. Οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν το γεγονός αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους: «Η ΚΑΕ Αρης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Τολιόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο Έλληνας γκαρντ αναγεννήθηκε στον Αρη την περασμένη σεζόν, φτάνοντας μέχρι και την Εθνική Ανδρών, και θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για μία επιτυχημένη χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος άσος έχει αγωνιστεί στον Αρη και στο δεύτερο μισό της περιόδου 2018-19.

 

Στη Super League 2 ανέβηκε ο Τηλυκράτης Λευκάδας…

Ο Τηλυκράτης αν και είδε τον Καμπανιακό να τον απειλεί πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και ανέβηκε στη Super League 2.
Η ομάδα της Λευκάδας πήγε στην έδρα του Καμπανιακού και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου από τα μπαράζ και τη Γ’ Εθνική στη Super League 2.
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής των μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2, μαζί με την τελική βαθμολογία.
Καμπανιακός-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-1
Γιούχτας-Αιολικός 2-0
Ρεπό: Κοζάνη
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αιολικός    13
2. Καμπανιακός    12
3. Κοζάνη    12
4. Τηλυκράτης Λευκάδας    9
————————————–
5. Γιούχτας    9

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ιπποκράτη. Αναλυτικά:
Πρόεδρος: Αγγ. Θεοδωρόπουλος
Αντιπρόεδρος: Αγγ. Γιουρέλης
Γεν. γραμματέας: Ν. Κουμαντζέλης
Ταμίας: Ι. Εμμανουήλ
Μέλη: Φ. Στάτος (γεν. αρχηγός α’), Γ. Ζδράγκας (γεν. αρχηγός β’), Σ. Μπαλαμούτης και Π. Εμμανουήλ.
Από τη νέα διοίκηση ανακοινώθηκαν τα εξής:
1. Εξουσιοδοτήθηκε ο Γεν. γραμματέας όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης του Μητρώου ΓΓΑ.
2. Λόγω απουσίας μελών του Δ.Σ. για την εκλογική διαδικασία της 25/6/2023, τα θέματα της ομάδας θα «τρέξουν» με την επιστροφή τους μετά τις 27/6/2023.

 

Απεβίωσε ο Ντεμόλ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε με συλλυπητήρια ανακοίνωση τον πρώην προπονητή του Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προχθές (22/6), από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 57 ετών. Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του άλλοτε προπονητή της Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και κατάφερε να την επαναφέρει ξανά στη Super League. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass