Δεν ξέχασαν τον Παύλο...

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 13:22

Τη μνήμη του πρώην τεχνικού διευθυντή του Άρη και παράγοντα των Εορδαϊκού,

Καλλονής, Αναγέννησης Καρδίτσας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμίας και Χανίων Παύλου Μυροφορίδη, που απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, τίμησαν στο ΔΑΚ Κοζάνης σε φιλικό παιχνίδι η πρωταθλήτρια ομάδα του Φ.Σ. Κοζάνης που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη SL2 και οι φίλοι του εκλιπόντος από τον χώρο του ποδοσφαίρου όλων των επαγγελματικών κατηγοριών.
Μην ξεχνάμε ότι ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους Τεχνικούς Διευθυντές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και κατέχει το μοναδικό ρεκόρ των πέντε ανόδων σε επαγγελματικές κατηγορίες με πέντε διαφορετικές ομάδες, σε λίγα μόλις χρόνια.
Για τον Παύλο Μυροφορίδη μίλησαν με μεγάλη συγκίνηση ο πρόεδρος της Κοζάνης Πάρης Κεντεποζίδης, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και ο Βαγγέλης Αγγελής της Νίκης Βόλου.
Στο φιλικό αγωνίστηκαν οι Λαρισαίοι Καρανίκας, Σιατραβάνης, Κουτσιανικούλης, Κυριάκος, οι πρώην παίκτες της ΑΕΛ Συμελίδης, Δεληζήσης, Λαγός, ο πρώην παίκτης του Ηρακλή Λάρισας Λώττας, ενώ στους τεχνικούς ήταν ο πρώην προπονητής Τερματοφυλάκων Γιάννης Ζαλαώρας.
Για την ιστορία, οι φίλοι του Παύλου Μυροφορίδη κέρδισαν με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Πορτουλίδης και Συμελίδης.
Διαιτητές: Κωνσταντίνος Πανυτσίδης, Σταύρος Τσιμεντερίδης, Κωνσταντίνος Σίας και Χρύσανθος Κωνσταντινίδης
Φ.Σ. Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Νιάσσε, Μαραγκός, Παπαργυρίου, Μπακάλης, Παπαδόπουλος, Βόρι, Καραγιάννης, Αποστολίδης, Κανούλας.
Έπαιξαν και οι: Μπίκος, Ναθαναηλίδης, Μπιτσιώρης, Κούφας, Πάτας, Αντάμης, Τσαπακίδης, Κάμπογλου, Κάτανας, Παπανικόπουλος, Μπίντσης, Τσώτσος, Στόιος, Γιαλαμίδης.
Φίλοι Παύλου (Βοσνιάδης, Αμανατίδης, Παπαδόπουλος, Ζαλαώρας, Βελιντζέλος, Μιχαηλίδης): Μυροφορίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Αλιατίδης, Ουνγιαλίδης, Νίκιτς Κυριακίδης, Πορτουλίδης, Κουτσιανικούλης, Σιατραβάνης, Λώτας.
Έπαιξαν και οι: Μουμίν, Ιντζόγλου, Ηλιάδης, Κανακούδης, Κάσσος, Λαγός, Παναγιωτούδης, Αλμπάνης, Γκαραβέλης, Μιτκας, Αγγελούδης, Συμελίδης, Μάνιος, Παυλίδης, Κυριάκος.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass