AEΛ: Μένει ο Γκοτζαμανίδης, ερωτηματικό ο Νικολιάς...

*ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ * ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 13:20

Του Σωτ. Κέλλα

Με τη λήξη του πρωταθλήματος για την ΑΕΛ στις 20 Ιουνίου, άρχισε ο σχεδιασμός

για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου υπάρχουν παίκτες που αποχωρούν, παίκτες που συζητούν την ανανέωση συνεργασίας, παίκτες που αποτελούν ερωτηματικό και παίκτες που ήδη έφυγαν για διακοπές, αφού ξέρουν ότι θα συνεχίσουν στους «βυσσινί». Ένα ερωτηματικό διαγράφηκε για τη λαρισινή ομάδα, αφού ο Νίκος Γκοτζαμανίδης συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει στην ομάδα μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο 22χρονος διεθνής με τις μικρές Εθνικές, παίκτης που μετράει 32 συμμετοχές στην ΑΕΛ (2 τέρματα) πείστηκε να παραμείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, κάτι που δημιουργεί μικρότερο «πονοκέφαλο» στον Παναγιώτη Γκουτσίδη, τον τεχνικό της ομάδας ενόψει των μεταγραφών της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Και αν το θέμα Γκοτζαμανίδη θεωρείται τελειωμένο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον θεαματικό Αλέξανδρο Νικολιά (62 συμμετοχές με την ΑΕΛ, 6 τέρματα). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει όρο στο συμβόλαιό του να αποφασίσει αυτός στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για το ποδοσφαιρικό του μέλλον και κανένας δεν γνωρίζει τι θα πράξει ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Ο Νικολιάς, που είναι από τους πιο εντυπωσιακούς πλάγιους, θα αποφασίσει λογικά μέχρι τέλη Ιουνίου. Ο ποδοσφαιριστής τελείωσε πρόσφατα το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Λογικά θα πάρει τις αποφάσεις του μέχρι τέλη του μηνός.
Στο μεταξύ, χθες αναφέραμε για τις αποχωρήσεις τεσσάρων παικτών για διάφορες αιτίες. Αυτοί ήταν οι: Γλυνός, Γωγουβίτης, Κόλα και Γαρουφαλιάς.
Από το περιβάλλον του Γαρουφαλιά, μας μετέφεραν ότι το συμβόλαιο του παίκτη λύθηκε κοινή συναινέσει. Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης είχε κάνει εξώδικο για δεδουλευμένα στις αρχές Ιουνίου, όπου προειδοποιούσε για προσφυγή (είχε αναφέρει σχετικά η «Ε»), αλλά στις 13 Ιουνίου επήλθε διακανονισμός μεταξύ του δικηγόρου του παίκτη και της ομάδας οπότε λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Όπως ανέφεραν πηγές του παίκτη, η ομάδα δέχτηκε τον διακανονισμό του δικηγόρου του.
Πάντως, ο Γαρουφαλιάς σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε προσφορά στην ομάδα. Τέλος, υπήρξαν κάποια παράπονα του παίκτη στο φιλικό του περιβάλλον ότι η ομάδα δεν έδινε σωστά στοιχεία για την κατάστασή του.
Η ουσία είναι ότι οι δύο πλευρές θα πορευτούν ξεχωριστά τη νέα περίοδο.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Μία θέση στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ «χηρεύει» και αυτή είναι του προπονητή Τερματοφυλάκων, μετά την αποχώρηση του Λουίτζι Τζενάμο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν διάφορες προτάσεις για τη θέση αυτή. Μία είναι του Τσαριτσανιώτη Παναγιώτη Νάση (πρώην παίκτη της ΑΕΛ που έχει δουλέψει και σαν προπονητής Τερματοφυλάκων, και στην Αναγέννηση Καρδίτσας) που είχε δουλέψει και στο παρελθόν και μία ακόμα του Θόδωρου Γίτκου που ήταν στη Βέροια τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει και άλλη εναλλακτική (είναι πιθανό) για τη θέση που πρέπει να καλυφθεί σύντομα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass