Χτυπάει η καρδιά δυνατά για την Αστραπή...

ΧΡ. ΚΑΡΑΜΟΥΤΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 11:47

«Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά» τραγουδούσε προχθές το βράδυ ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ήταν ασορτί με την καρδιά των φίλων της Αστραπής Νέας Πολιτείας που χτυπούσε δυνατά στην εκδήλωση που έγινε και έκλεψε την παράσταση στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, οι αντιπερεφερειάρχες Βασίλης Πινακάς και Αποστόλης Μπίλλης, ο αντιδήμαρχος Θάνος Αδαμόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Δημότσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, τα μέλη του Δ.Σ., οι πρόεδροι των ομάδων Ηρακλή Λάρισας (Λάμπρος Ιωακείμ), Α.Ε. Κιλελέρ (Χρήστος Φτάρας), Α.Ο. Μαυροβουνίου (Γιάννης Μπατζέλας), ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Ν. Λάρισας, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας Μιχάλης Τζιατζιάς και οι πρωτεύσαντες βουλευτές στις τελευταίες εκλογές με το πλειοψηφούν κόμμα Χρήστος Κέλλας και Χρήστος Καπετάνος.


Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Καραμούτης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η επάνοδος στην Α’ τοπική κατηγορία, ενώ πρόθεσή του είναι να παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας, βάζοντας υποψηφιότητα στις αυριανές αρχαιρεσίες του συλλόγου.
Επίσης, σημείωσε ότι στη συγκεκριμένη συνοικία της περιοχής υπάρχει ποδοσφαιρικός χώρος και για δεύτερη ομάδα, όπου θα μπορούν να αγωνίζονται τα παιδιά που τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους με το εφηβικό.
Τέλος, τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι εννέα παιδιά πήγαν την τελευταία χρονιά από την Αστραπή Νέας Πολιτείας στην πρωταθλήτρια Ελλάδας 1988 και δις κυπελλούχο ΑΕΛ, που αποτελεί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή, όχι μόνο της Λάρισας, αλλά και όλης της χώρας. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός κινητροδοτεί, προάγει, επιπλέον, την άσκηση, τη βελτίωση και τη σωματική υγεία. Έχουμε ανάγκη διαρκώς τα νέα μηνύματα υπέρ της σωματικής εξάσκησης. Χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δώσουμε στην κοινωνία περισσότερα ερεθίσματα και πολύ πιο δραστικά κίνητρα και πρότυπα για την παρότρυνσή της στην ενεργή ενασχόληση με τον αθλητισμό. Γιατί έτσι κατακτούμε την ευζωία και καλύτερη ποιότητα ζωής».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι νεαροί παίκτες της ομάδας που πήγαν στην ΑΕΛ Μπαντραλέξης Στέφανος, Μπαρούτας Αλέξανδρος, Μπρισίμης Νικόλαος, Νικολακούλης Δημήτρης, Ντιντής Θόδωρος, Ντελόπουλος Θωμάς, Τσιάρας Αθανάσιος, Αγοραστός Χρήστος, Γιαννούσης Νικόλαος (γιος της Ασημίνας Βανακάρα που ήταν η πρώτη Λαρισαία αθλήτρια που συμμετείχε σε Ολυμπιάδα στο Σίδνεϊ το 2000).
Επίσης, τιμήθηκαν οι εταιρείες που στηρίζουν την Αστραπή Νέας Πολιτείας και τα έπαθλα παρέλαβαν οι Στ. Αγοραστός, Ιωάννα Δημάκη, Κωνσταντίνος Φωσκόπουλος, Βασ. Μαγαλιός, Αθ. Λιάμτσιος, Άκης Μεσής, Ζήσης Ντελόπουλος, Νταβαρούκας Δημήτρης, Κώστας Γκάγκος και Γκουγκούδης Τάσος.
Η εκδήλωση έκλεισε με μια βράβευση έκπληξη... Αυτή του Πέτρου Φούκη που στον αγώνα το 1984 Αστραπής Νέας Πολιτείας-Λέοντα Αγίου Αθανασίου 23-1 πέτυχε εννέα τέρματα!
Ρεκόρ που δύσκολα θα ξεπεραστεί…
Αλλά και οι παίκτες είχαν μια έκπληξη για τον Πρόεδρό τους, καθώς του παρέδωσαν μια μπάλα με τις υπογραφές όλων τους διά… χειρός του αρχηγού Κώστα Καλτσά, που δημοσίως είπε ότι θέλει ο Πρόεδρος να συνεχίσει την προσφορά στην ομάδα και τη συνοικία της πόλης.
Τέλος, η Χριστίνα Ψάλτη έκλεισε τη βραδιά με την «παράλληλη αγάπη» του Προέδρου και των ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν μαζί για δύο ακόμα χρόνια.
Την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι μέλη του ΠΣΑΤ Ελένη Οικονόμου και Σωτήρης Κέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass