«Καρέ» αποχωρήσεων από την ΠΑΕ ΑΕΛ

ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΣΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2023 11:10

Του Σωτ. Κέλλα

Η ποδοσφαιρική σεζόν τελείωσε για την ΠΑΕ ΑΕΛ και η λαρισινή ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό (ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο παιχνίδι Πανσερραϊκού-ΑΕΛ, 2-1, με τις συνέπειες που υπήρχαν λόγω πολλών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν πριν και μετά τον αγώνα). Η λαρισινή ομάδα από τώρα άρχισε τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά της και με έναν περιορισμό ότι δεν πήρε και φέτος αδειοδότηση, που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει τρεις παίκτες άνω των 25 ετών και όσους θέλει Έλληνες κάτω των 25 ετών και ξένους κάτω των 23 χρονών.


Η πρώτη κίνηση ήταν η απόφαση για αποχώρηση ποδοσφαιριστών, συνολικά τεσσάρων ή πέντε.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους: Σπύρος Γλυνός (26 χρονών, 16 συμμετοχές φέτος), Άγγελος Γωγουβίτης (20 χρονών), Ηρακλής Γαρουφαλλιάς (30 χρονών, 2 συμμετοχές φέτος και 12 πέρυσι), Έντισον Κόλα (22 χρονών, 8 συμμετοχές).
Στο μεταξύ, από χθες οι παίκτες της ΑΕΛ βρίσκονται σε άδεια μέχρι τις 24 Ιουλίου, εφόσον το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, όπως μαρτυρούν οι αρχικές ενδείξεις. Για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η ομάδα μάλλον θα μεταβεί στις 10 Αυγούστου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη αρχίζουν και βολιδοσκοπούν μεταγραφικούς στόχους για συγκεκριμένες θέσεις που έχει προτείνει ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης.
ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ
Ο επιθετικός της ΑΕΛ Μάριος Ογκμπόε βρίσκεται στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της Super League 2, με δεκατρία γκολ, μετά από δεκαέξι αγώνες που συμμετείχε.
Αναλυτικά,οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Super League 2, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 για τη σεζόν 2022-2023, έχουν ως εξής:
19 γκολ: Άλεξιτς (ΠΟΤ Ηρακλής), Λουκίνας (Καλλιθέα).
18 γκολ: Μωραΐτης (Καλλιθέα).
14 γκολ: Μάναλης (Χανιά), Γιουμπιτάνα (ΠΟΤ Ηρακλής).
13 γκολ: Ογκμπόε (ΑΕΛ).
12 γκολ: Ρόβας (Καλαμάτα), Τετέι (Κηφισιά), Κουϊρουκίδης (Κηφισιά), Βουό (Ο.Φ. Ιεράπετρας).
ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
Χωρίς υπόλοιπο για τη νέα σεζόν 2023-2024, από τιμωρίες από κίτρινες κάρτες, ολοκλήρωσε την πορεία της στη Super League 2 η ΑΕΛ. Αναλυτικά όλες τις κίτρινες κάρτες της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη σεζόν 2022-2023 έχουν ως εξής: Χάρης Ηλιάδης, Κώστας Πλέγας, Αμέτ Κοσσονού 6, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 5, Μάρκος Νίνο 4, Δημήτρης Θωμαΐδης, Κώστας Παπαγεωργίου, Πέτρος Καλουτσικίδης 3, Μάριος Όγκμποε, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Μαϊδανός, Θοδωρής Τσιριγώτης, Μαξίμ Μαξιμένκο 2, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Στέφανος Σουλούκος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Έντισον Κόλα, Μιχάλης Τσουμάνης 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass