Σύλλογος γεμάτος …χρυσάφι ο Γ. Σ. Νίκη Λάρισας

ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2023 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Ιουν 2023 11:09

Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, ολοκλήρωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Νίκη Λάρισας το περασμένο Σάββατο, με τη συμμετοχή των μικρότερων αθλητριών της ομάδας, τις Παγκορασίδες, στην Τελική Φάση Ρυθμικής- Θεσσαλονίκη Μίκρα- ατομικού και ομαδικού (ensemble) Β’ περιφέρειας.


Όλα έδειξαν πως το νέο αίμα του συλλόγου με υπομονή, επιμονή και συστηματική δουλειά είναι έτοιμο να κατακτήσει νέες κορυφές. Φυσικά αρωγοί στην προσπάθεια των μικρών αθλητριών που χειροκροτήθηκαν για τις προσπάθειές τους, στάθηκαν υπεύθυνα όλη τη χρονιά οι προπονήτριες: Alina Peremitko, Πιτσίλκα Ευδοξία, Ματθαίου Γεωργία και Κανάκη Σοφία.
Η συγκομιδή των μεταλλίων:
-Τρία χρυσά μετάλλια για την αθλήτρια Παπαστογιαννούδη Στέλλα-2014 στο σύνθετο ατομικό και στα προγράμματά της με την μπάλα και χωρίς όργανο.
-Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο για τη Φρέντζιου Αναστασία -2014 στα προγράμματα με σχοινάκι και χωρίς όργανο αντίστοιχα.
- Ένα χρυσό για την ομάδα του ανσάμπλ στις μπάλες και ένα χάλκινο για το πρόγραμμά τους χωρίς όργανο. Την ομάδα αυτή συνέθεσαν οι αθλήτριες Μιχαλοπούλου Κατερίνα, Οικονόμου Λυδία, Χασιώτη Ευγενία, Χαρισμανίδη Κατερίνα και Δημοπούλου Καλλιόπη.
- Η αθλήτρια Καραδήμου Παρασκευή-2014 ολοκλήρωσε τη βελτιωμένη αγωνιστική της χρονιά κατακτώντας την 7η θέση στο σύνθετο, την 8η στο χωρίς όργανο και την 6η στη μπάλα.
Οι αθλήτριες του ατομικού επιβεβαιώνοντας πως οι υψηλές κορυφές απαιτούν γερά θεμέλια και αργά και σταθερά βήματα για να τις κατακτήσεις.
Το βάπτισμα του πυρός πήρανε και οι αθλήτριες του προ αγωνιστικού τμήματος του συλλόγου, βιώνοντας χαρούμενες, ενθουσιασμένες και χαμογελαστές, τη συμμετοχή τους τον αγώνα επίδειξης Ε’ κατηγορίας-2015. Ο λόγος, για τις πολλά υποσχόμενες, πρωτοεμφανιζόμενες, Τέρπου Λυδία, Ντόκου Ιοκάστη, Ζήσαρου Μαρία και Σακελλαρίου Άννα υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Κανάκη Σοφίας.
*Η διοίκηση συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές, ενώ ευχαριστεί παράλληλα όλους τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, δείχνοντας πως είναι αρωγοί και εκείνοι, στην όλη προσπάθεια που γίνεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass