Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Ολυμπο Γόννων

«Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ» ΤΟΝΙΖΟΥΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΦ. ΤΟΛΙΟΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2023 11:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην ομάδα του Ολύμπου Γόννων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Έτσι τη φανέλα του Ολύμπου θα φορέσουν και τη νέα σεζόν οι Αθανάσιος Μπούμπουλης (στόπερ), Ευάγγελος Μπούμπουλης (κεντρικός), Τριαντάφυλλος Σερίφης (επιθετικός) και Γεώργιος Μπαρμπαγιάννης (τερματοφύλακας). Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας του Ολύμπου τη φετινή σεζόν, οι οποίοι θα δώσουν πολύτιμες και ουσιαστικές λύσεις στον τεχνικό Δημήτρη Κωστή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό έχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Μάντζαρης, Παπαζήσης και Ζαϊρές.
Ο Όλυμπος Γόννων αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στη μεγάλη τοπική κατηγορία καταγράφοντας σταδιακά ανοδική πορεία, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα φέτος με την είσοδο της ομάδας στην τετράδα. Μιλώντας στην «Ε» για τη φιλοσοφία του Ολύμπου Γόννων στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Α’ ΕΠΣΛ ο πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Καραναστάσης και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Τόλιος επισήμαναν τα εξής:
«Πέρσι είχαμε βάλει στόχο την πεντάδα και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Με πολλή δουλειά και μεράκι, με έναν ικανό τεχνικό τον Δημήτρη Κωστή, με ποδοσφαιριστές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από τους Γόννους και τη γύρω περιοχή και με μικρό σχετικά μπάτζετ η ομάδα έκανε μια άκρως αξιοπρεπή πορεία. Επομένως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Το μυστικό της επιτυχίας τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Ολύμπου είναι το οικογενειακό κλίμα. Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές έχουμε άριστη συνεργασία και δουλεύουμε σκληρά για το καλό της ομάδας.
Πλέον έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του νέου πρωταθλήματος. Ο Όλυμπος θα παραμείνει πιστός στη φιλοσοφία του και θα στηριχτεί στα δικά του παιδιά, ώστε να είναι και πάλι μέσα στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ο βασικός κορμός της ομάδας που αποτελείται από τους στυλοβάτες αυτής της επιτυχίας θα παραμείνει ο ίδιος. Ήδη κινούμαστε βάσει του σχεδιασμού που έχουμε κάνει μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Κωστή και βρισκόμαστε στο στάδιο των ανανεώσεων. Στη συνέχεια θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας εκεί που απαιτείται.
Θα έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί αρκετές ιστορικές ομάδες θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε μία δεμένη ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass