Αποχωρεί από την προεδρία του Γ.Σ. Αμπελώνα ο Στ. Κωτούλας

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2023 10:30

Τέλος εποχής στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς έπειτα από 6 χρόνια στην προεδρία του Συλλόγου, ο Σταύρος Κωτούλας δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, υλοποιώντας την απόφαση που είχε λάβει και ανακοινώσει από το 2021.


Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου «ο Σταύρος Κωτούλας αποχωρεί από το διοικητικό τιμόνι του Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, έχοντας συνδυάσει το όνομά του, με τις πιο ένδοξες στιγμές του Αμπελωνίτικου μπάσκετ, καθώς επί ημερών του, η ανδρική ομάδα έφτασε δυο φορές στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας, τερμάτισε για 3 συνεχόμενες χρονιές στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ κατάφερε να ανέβει στη Γ’ Εθνική και να αγωνιστεί εκεί για τρεις σερί χρονιές.
Σημαντικό, υπήρξε και το αποτύπωμα στα Τμήματα Υποδομής, καθώς η προσοχή που δόθηκε από την πρώτη στιγμή, έκανε τους γονείς και τα παιδιά της περιοχής να αγκαλιάσουν την ομάδα, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης και μια από τις μεγαλύτερες στον νομό, ενώ και στον υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό του κλειστού γηπέδου Αμπελώνα, συντελέστηκαν μεγάλες αλλαγές, όπως νέες μπασκέτες, ύπαρξη απινιδωτή, καθώς και ανακαινίσεις σε γυμναστήριο, αποδυτήρια και κερκίδες.
Αξιόλογη, ήταν και η εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας, με κορωνίδα τη δράση “Τρίποντο Αλληλεγγύης”, ενώ αξιέπαινη είναι και η συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας “Αριστεύς” - Αμπελώνα Λάρισας, καθώς και η ενεργή συμμετοχή σε πληθώρα φιλανθρωπικών δράσεων».
Ο απερχόμενος πρόεδρος, σε σχετική του δήλωση, αναφέρει:
«Ένας κύκλος 6 υπέροχων χρόνων, ήρθε η ώρα να κλείσει. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, προπονητές, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, αθλητές, γονείς, χορηγούς και φιλάθλους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, καθιστώντας τον σύλλογό μας, έναν από τους πιο υγιείς και επιτυχημένους Συλλόγους της Θεσσαλίας.
Αισθάνομαι ευλογημένος, γιατί μαζί με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, καταφέραμε το όνειρο μιας παρέας να το κάνουμε πραγματικότητα, αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει αγάπη, συνεργασία και προγραμματισμός, όλα μπορούν να επιτευχθούν.
Παραδίδουμε έναν απόλυτα νοικοκυρεμένο σύλλογο, με αποθεματικό στο ταμείο και με όλες τις προδιαγραφές για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να αποτελεί το καμάρι της πόλης μας.
Εύχομαι ολόψυχα, να βρεθεί άμεσα νέα διοίκηση, που θα οδηγήσει την ομάδα σε νέους δρόμους, καθώς είναι κρίμα να σβηστεί μια τόσο μεγάλη προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ όλους για όλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass