Με ήττα αποχαιρέτησε τη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας

ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ - ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2023 11:20

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον Α’ Όμιλο της Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος στο πλαίσιο της 30ής (τελευταίας) αγωνιστικής της διοργάνωσης έχασε χθες στη Βέροια από την ομώνυμη ομάδα με 3-0, αποχαιρετώντας την κατηγορία.

Τον δρόμο του υποβιβασμού ωστόσο πήρε και η Βέροια, καθώς η νίκη που πέτυχε δεν αποδείχτηκε αρκετή για να την κρατήσει στην κατηγορία, μετά τις νίκες του Απόλλωνα Πόντου και του Μακεδονικού. Έτσι οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν τη Super League 2 μετά από δύο χρόνια.
Παρά το γεγονός ότι το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και πλούσιο σε φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν τη μερίδα του λέοντος, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους πολύ καλές στιγμές, τις οποίες δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν.
Η Βέροια είχε δύο καλές στιγμές με τους Ιωάννου (3’) και Μπλέτσα (6’), ενώ στο 18’ ο Ηρακλής απείλησε με τον Κάσα, για να φτάσουμε στο 20’ όταν ο Κολλαράς με κεφαλιά μετά από φάουλ του Μπελεβώνη πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Φαρμάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Ο Κάσας απείλησε και πάλι στο 29’ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 41’ ο Μασούρας είχε μία κεφαλιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους.
Στην επανάληψη η Βέροια ξεκίνησε με μία πολύ καλή ευκαιρία του Ιωάννου που βγήκε τετ-α-τετ αλλά απέκρουσε ο Φαρμάκης (48’), για να φτάσουμε στο 55’ όταν ο Μπαϊντού με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 2-0.
Από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο, με τη μία φάση να διαδέχεται την άλλη.
Στο 59’ το σουτ του Κάσας έφυγε άουτ, στο 63’ ο Φαρμάκης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Ιωάννου, στο 64’ ο Χατζής με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 70’ ο Ηρακλής έχασε ακόμα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Κέρι, το κοντινό πλασέ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια ο Βενετικίδης.
Στο 72’ το σουτ του Γιουκούδη απέκρουσε ο Φαρμάκης, ενώ στο 74’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 80’ η Βέροια είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτήν τη φορά με τον Μπουόλι, που απέφυγε τον Φαρμάκη, ενώ στο 82’ ο Μπαϊντού πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Στο 90’ ο Ηρακλής έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά αυτήν τη φορά ο Συρεγγέλας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό 3-0 με το κοντινό πλασέ του Μπαϊντού.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βεργέτης (Αρκαδίας) με βοηθούς τους κ. Φωτόπουλο και Νιδριώτη (Αθηνών). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπόσιο (23’) και Λίταινας (66’).
ΒΕΡΟΙΑ (Τ. Ανθυμιάδης): Βενετικίδης, Μουχάλης, Γιαγτζίδης (77’ Κατσούκης), Ισαακίδης, Ιωάννου (70’ Μπουόλι), Μασούρας, Κολλαράς, Ελευθεριάδης (46’ Μπαϊντού), Γιουκούδης, Μπλέτσας, Μπελεβώνης (86’ Κασέμι).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπόσιο (76’ Συρεγγέλας), Χατζής (89’ Ευθυμιάδης), Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι (85’ Ζαφειρίου), Τασιούλης (46’ Σούμπασης), Κάσας, Λίταινας, Λαγωνίδης.

 

Χρ. Χατζηλιάδης: Κάναμε έναν τίμιο αγώνα ολόκληρη τη χρονιά

Μετά το χθεσινό παιχνίδι ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης σημείωσε τα εξής:
«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αποχαιρετούμε την κατηγορία. Για μας ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, η οποία δεν ξεκίνησε καλά και δεν τελείωσε καλά. Κάναμε, όμως, έναν τίμιο αγώνα, προσπαθώντας σε κάθε παιχνίδι να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε. Όλοι οι βαθμοί που πήραμε ήταν τίμιοι.
Σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες για μας. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ, πράγμα που έκανε ο αντίπαλος. Πολλά ατομικά λάθη μας στοίχισαν.
Ο Ηρακλής θα συνεχίσει την προσπάθειά του τη νέα χρονιά και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας στήριξαν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass