Παίζει για το γόητρο ο Ηρακλής Λάρισας

*ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (17:00, ΕΡΤ3)

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2023 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια χρονιά που ήταν δύσκολη από το ξεκίνημα για τον Ηρακλή Λάρισας φτάνει σήμερα στο τέλος της, καθώς η λαρισινή ομάδα στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 (Α’ Όμιλος) αγωνίζεται στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας με την τοπική ομάδα (17:00, ΕΡΤ3).


Οι «κυανόλευκοι» ακόμη και εάν κερδίσουν, μαθηματικά δεν έχουν ελπίδες για την παραμονή, αλλά θέλουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς για λόγους γοήτρου και να τερματίσουν στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μια θέση που δεν οδηγεί φυσικά στη σωτηρία, όμως στην Ελλάδα τίποτα δεν πρέπει να θωρείται ως δεδομένο και ίσως λόγω χρεών, ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις σε ομάδα της κατηγορίας, κάτι που αναμένεται να γίνει γνωστό μέχρι τέλος του μηνός, ώστε να γνωρίζουν όλοι πού θα παίζουν στην καινούργια σεζόν.
Στον Ηρακλή, πάντως, σήμερα θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μια καλή αγωνιστική εικόνα και ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς, ώστε να ελπίζει πως με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να παίζει και πάλι τη νέα περίοδο, στη Super League 2.
Από αγωνιστικής πλευράς, χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και σήμερα στις 12:30 μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσει η αποστολή που συγκροτήθηκε για τη Βέροια.
Δεν υπολογίζονται ο Μιχάλης Γιαννίτσης και ο Γιώργος Λεσάι, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται οι Κώστας Χατζής και Δημήτρης Λίταινας.
Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Λαγωνίδης, Καμπέρης, Γκουγκούδης, Χατζής, Λίταινας, Μπαλαμώτης, Ευθυμιάδης, Λούκας Γκαρσία, Μπόσιο, Αλτάνης, Σούμπαση, Κέρη, Τασιούλης, Κάσας, Συρεγγέλας και Ζαφειρίου.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Ν.Π.Σ. Βέροια-Ηρακλής Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Βεργέτης από την Ένωση Αρκαδίας, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Ανδρέα Φωτόπουλο, Μιχαήλ Νιδριώτη (Αθηνών), 4ος θα είναι ο Κωνσταντίνος Φουστάνας (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόριος Λέφας (Πιερίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass