Εξώδικο Βενέτη στην ΠΑΕ ΑΕΛ

*ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΕΙΠΕ «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ» *ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ *ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2023 8:58 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Ιουν 2023 9:26

Του Σωτ. Κέλλα

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε χθες για την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Τάσος Βενέτης έστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ ΑΕΛ και ζητάει δεδουλευμένα, αποζημίωση, ενώ -όπως αναφέρει το ρεπορτάζ- «είναι ιδιαιτέρως σοβαρά με καταγγελίες για πρόσωπα και πράγματα».
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ, μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση, αλλά ούτε από τον ίδιο τον Βενέτη, από τον οποίο ζητήσαμε να μάθουμε επίσημα κάτι για το εξώδικο που έστειλε. Ως γνωστόν έφυγε στα μέσα Μαρτίου από την ομάδα, ενώ τον Ιούλιο είχε ανακοινωθεί τριετής συνεργασία.
Δεν θέλησε να μας πει ούτε για τα γραφόμενα, ούτε για την αποζημίωση, ούτε για τα οφειλόμενα ποσά και το μόνο που τόνισε ήταν: «Ουδέν σχόλιο, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, κάτι που ακολούθησα και στην παραμονή μου στην ΠΑΕ ΑΕΛ όταν ήρθα από την Κέρκυρα».
Σίγουρα περισσότερα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες.
ΠΕΡΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ
Η ΑΕΛ παίζει με τον Διαγόρα Ρόδου στην τελευταία αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο (και αυτό το παιχνίδι θα γίνει με ελεύθερη είσοδο) και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα στερηθεί τον Νίκο Γκοτζαμανίδη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Γκοτζαμανίδη υπήρξε συζήτηση με μέλη της ομάδας με κατεύθυνση την παραχώρηση ελεύθερης μεταγραφής του παίκτη, αλλά χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες.
Πάντως, από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση που        -εκτίμηση είναι ότι-  αφορά όλους τους παίκτες: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζει ότι έχει ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου να αξιολογεί τα συμβόλαια όλων των ελεύθερων παικτών του ρόστερ της, για την επόμενη περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ενεργά συμβόλαια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 με την ΠΑΕ ΑΕΛ, προφανώς κατανοούν βάσει νόμου ότι ο μόνος τρόπος για να παραμείνουν ελεύθεροι εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν, είναι και η σύμφωνη γνώμη της ΑΕΛ. Σε κάθε περίπτωση βασική αρχή της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ότι δεν δεσμεύει κανένα αθλητικό παράγοντα και κανένα ποδοσφαιριστή που δεν έχει το πάθος και τον σεβασμό για τη Μεγάλη μας ομάδα. Κατά τα λοιπά «το μοναστήρι είναι πολύ μεγάλο και από καλόγερους βρίσκουμε όσους επιθυμούμε».
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
Στη Λάρισα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Μασούρας για προσωπικούς λόγους που αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ την περίοδο 2005-2008 με ιδιαίτερη επιτυχία και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Η αξία του είχε φτάσει στο ένα εκατομμύριο ευρώ και τα τελευταία χρόνια είχε γίνει κάτοικος …Πολωνίας.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ;
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο αγώνας της ΑΕΛ στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου που… ξεκίνησε στις 7 Απριλίου θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τετάρτη μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
Για την απόφαση η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση αναφορικά με τη σημερινή απόφαση της Ε.Π.Ο. για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των ομάδων «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ - Η ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ» και «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΕ», στις 7/4/2023 και ώρα 14.45 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου για τη 18η αγωνιστική.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτιμά βάσει αναγραφής ότι η συγκεκριμένη απόφαση παρουσιάζει νομικά κενά και αντιφάσεις και θα καταθέσει άμεσα τις τεκμηριωμένες νομικές της απόψεις.
Μέχρι τότε συμβουλεύουμε το φίλαθλο κοινό τόσο της ΑΕΛ όσο και ευρύτερα, να μην παρασύρεται από βιαστικές και αίολες αναρτήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass