Με ψηλά το κεφάλι...

*ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ *ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (17:00)

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2023 12:40

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το 0-0 που έφερε ο Ηρακλής Λάρισας κόντρα στον Μακεδονικό το περασμένο Σάββατο στη Φιλιππούπολη ήταν ένα αποτέλεσμα καταδικαστικό για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι μαθηματικά έχουν υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.
Η λαρισινή ομάδα έκανε μια αξιοπρεπή προσπάθεια για να παραμείνει στη Super League 2, όμως δεν τα κατάφερε όπως φαίνεται και θέλει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία.
Σε μια χρονιά όπου πέρασε από …σαράντα κύματα, καθώς αρχικά ήταν να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και εν συνεχεία αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να παίξει μια κατηγορία παραπάνω.
Προχειρότητα και υπευθυνότητα σημειώσατε Χ, σε μια Super League 2, η οποία ξεκίνησε όπως όλα τα χρόνια με σημαντική καθυστέρηση, με πολλά προβλήματα και αύριο-μεθαύριο ολοκληρώνεται με πολλές από τις ομάδες που παραμένουν στους δύο Ομίλους να κουβαλάνε αρκετές εκκρεμότητες.
Ο Ηρακλής πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν έφτανε μόνο αυτό, διότι πολλές φορές όταν κάποιος λέει αλήθειες, φανερώνει τις προθέσεις του χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, εισπράττει το ανάλογο τίμημα.
Μια χρονιά, λοιπόν, ολοκληρώνεται και οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη θα μεταβούν αύριο στη Βέροια, όχι για εκδρομή, αλλά για να δείξουν πως άξιζαν καλύτερης τύχης, πάντα στον… αγωνιστικό χώρο, διότι εκτός δεν είχαν τη …δυνατότητα να αντιμετωπίσουν και άλλες καταστάσεις.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Λάρισας θέλει να ολοκληρώσει, λοιπόν, με ένα θετικό αποτέλεσμα τη φετινή χρονιά. Επανέρχονται οι Κώστας Χατζής και Δημήτρης Λίταινας που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ από την άλλη θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι (συμπλήρωσαν κάρτες) Μιχάλης Γιαννίτσης και Γιώργος Λεσάι. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με πρωινή προπόνηση και εν συνεχεία θα συγκροτηθεί η αποστολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass