Στον τελικό του 5x5 η 110 Π.Μ.

ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟ 1ο ΑΚΕ ΜΕ 2-1 (ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2023 12:29
110 Π.Μ. 110 Π.Μ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ένας ακόμα τελικός περιμένει την 110 Π.Μ. Αυτήν τη φορά η ομάδα των Κ. Κουτσούκη-Αχ. Κατσιούλη θα διεκδικήσει το τρόπαιο και στο 5x5 μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Χθες στον επαναληπτικό ημιτελικό η 110 Π.Μ. επικράτησε του 1ου ΑΚΕ με 2-1, όπως είχε πράξει και στο πρώτο παιχνίδι, και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου, εκτός απροόπτου, θα τεθεί αντιμέτωπη με την 116 Π.Μ., όπως έγινε και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μόνο που αυτήν τη φορά ο τελικός θα διεξαχθεί επί αχαϊκού εδάφους.
Με συναρπαστικό τρόπο εξελίχτηκε ο χθεσινός δεύτερος ημιτελικός στο «club Βουτυρίτσα» με την 110 Π.Μ. να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με το καλημέρα. Ήταν το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον «συνήθη ύποπτο» Νίκο Γούτο.
Οι προσπάθειες των δύο ομάδων εντάθηκαν στη συνέχεια του αγώνα, με το 1ο ΑΚΕ να μπαίνει στην τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 25’ ο Πλατής ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Χασιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στο 1ο ΑΚΕ.
Το «ρευστό» 1-1 ανάγκασε στην επανάληψη τις δύο ομάδες να κυνηγήσουν το γκολ, η μεν 110 Π.Μ. για να διασφαλίσει την πρόκριση, το δε 1ο ΑΚΕ για να ισοφαρίσει την ήττα από το πρώτο παιχνίδι.
Στο 35’ ο Γούτος είχε δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Κουλουκτσής ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα βάζοντας ξανά την 110 Π.Μ. σε θέση οδηγού στο σκορ.
Στο 50’ ο Γούτος είχε και δεύτερο δοκάρι για να παραμείνει έτσι το 2-1 μέχρι το τέλος παρά τις μεγάλες προσπάθειες των παικτών του 1ου ΑΚΕ.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Ε. Καραθάνος και Ν. Κακάνης.
110 Π.Μ. (Αχ. Κατσιούλης): Λαμπράκης, Γούτος, Κουλουκτσής, Παύλου, Βαρσάμης (Μανάκας, Παυλίδης, Κουτσοκέρας).
1ο Α.Κ.Ε. (Δ. Μητσής): Γκόλιας Γ., Παναγιώτου, Κουμπούρας, Χασιώτης, Τσίγγας (Πλατής, Παπατζιάμος, Καραγεωργίου, Μαλλιακούδης, Γκόλιας Σ., Κατσαβριάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass