MOTO GP

Στην ιστορική πίστα του Mugello

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2023 11:15

Μετά από ένα κενό 3 εβδομάδων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεταφέρεται στην Ιταλία και την πίστα του Mugello για τον 6ο γύρο της σεζόν του 2023. Οι ομάδες των MotoGP κατευθύνονται προς την εμβληματική πίστα Mugello στην Τοσκάνη, για τον έκτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023. Αναμένονται ρεκόρ ταχύτητας στη μεγάλη κύρια ευθεία... εκτός των άλλων.


Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα στο Le Mans, με νικητή τον Marco Bezzecchi που σημείωσε τη 2η του νίκη στο MotoGP, η μάχη μεταφέρεται στην ιταλική πίστα του Mugello! Τέσσερις εβδομάδες μετά το δυνατό γαλλικό Grand Prix στο Le Mans, τον 1.000ό αγώνα στην ιστορία του MotoGP, που προσέλκυσε το μεγαλύτερο κοινό του πρωταθλήματος (σχεδόν 280.000 θεατές!).
Το ιταλικό GP θα ξεκινήσει με τον Pecco Bagnaia, επικεφαλής της βαθμολογίας, κατά μόνο έναν βαθμό του Marco Bezzecchi.
Η πίστα έχει μήκος 5.245 μ., ενώ περιλαμβάνει εννιά δεξιές και έξι αριστερές στροφές, μαζί με μία ευθεία 1.141 μ. H συγκεκριμένη πίστα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις υψηλής ταχύτητας του MotoGP, με τον Jorge Martin να έχει σημειώσει ρεκόρ ταχύτητας πρωταθλήματος 363,6 km/h το 2022.
Όλοι οι αναβάτες θα έχουν πρόσβαση στα ίδια ελαστικά και φέτος, με δυνατότητα επιλογής τριών διαφορετικών μειγμάτων γόμας για τον μπροστινό τροχό και του μαλακού και μεσαίου μείγματος γόμας για πίσω.
15.00 MotoGP Αγώνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass