Σοβαρότατος τραυματισμός

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 12:29

Δυστυχώς ο χθεσινός τελικός στιγματίστηκε από τον σοβαρότατο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρισας, Νταφόπουλου, ο οποίος υπέστη κάταγμα ποδοκνημικής από μαρκάρισμα αντιπάλου στο 12ο λεπτό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό (έγινε εισαγωγή).

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπήρχε  ασθενοφόρο στον χθεσινό τελικό, αλλά ούτε και το απαραίτητο φορείο κι έτσι ο άτυχος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε ακόμα περισσότερο περιμένοντας ξαπλωμένος στον αγωνιστικό χώρο το ασθενοφόρο που κλήθηκε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Σημαντική ωστόσο ήταν και η συμβολή του γιατρού αγώνα, αλλά και των υπεύθυνων προπονητών του Ηρακλή Λάρισας που προσπάθησαν να διατηρήσουν ψύχραιμο τον ποδοσφαιριστή τους. Ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο του χθεσινού παιχνιδιού ήταν η καθυστέρηση (για περίπου δέκα λεπτά) της έναρξης λόγω …απινιδωτή. Η γιατρός του αγώνα ήταν κατηγορηματικά αντίθετη στο να ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει απινιδωτής κι έτσι όταν οι υπεύθυνοι παρέδωσαν τον απινιδωτή (που υπήρχε στο στάδιο Αλκαζάρ) στη γιατρό, τότε άναψε το πράσινο φως για την έναρξη του τελικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass