Πρωταθλητές στην Κ-14 οι Ατρόμητοι/Θύελλα

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2023 12:22

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τον τίτλο του πρωταθλητή στο φετινό πρωτάθλημα της Κ-14 πανηγύρισαν χθες στο στάδιο Αλκαζάρ οι Ατρόμητοι/Θύελλα, οι οποίοι επικράτησαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Ηρακλή Λάρισας με 3-0.
Σ’ ένα παιχνίδι αντάξιο της δυναμικής των δύο αντιπάλων, οι μικροί άσοι έδειξαν για μια ακόμα φορά το ταλέντο τους, πάλεψαν για τη νίκη και απέδειξαν ότι το μέλλον της ποδοσφαιρικής Λάρισας είναι ευοίωνο.
Αν και στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, υπήρξαν ωστόσο φιλότιμες και αξιόλογες προσπάθειες και από τις δύο πλευρές.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τους Ατρόμητους/Θύελλα να φτάνουν στον στόχο τους στο 49’ όταν ο Νινίκας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.
Στο 60’ ήταν η σειρά του Τενεκέ, ο οποίος με ωραία εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπουρντένας με νέο φάουλ από μακρινή απόσταση βρήκε στόχο πετυχαίνοντας έτσι το 3-0.
Στο 63’ ο Ηρακλής Λάρισας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια, όταν ο Γαρτσιώνης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Ζτούπης που κλήθηκε να το εκτελέσει δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσικούρα που επενέβη σωτήρια.
Στον υπόλοιπο χρόνο δεν άλλαξε κάτι, με τους Ατρόμητους/Θύελλα να φτάνουν πανάξια στη νίκη και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της φετινής χρονιάς στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μίχος, με βοηθούς τους κ. Παπαγεωργίου και Μπατζιανούλη.
Αμέσως μετά τον τελικό ακολούθησε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΛ κ. Έξαρχο και τους διοικητικούς κ. Καρκατσέλα, Μερτζανίδη και Γρηγοριάδη, ενώ τις απονομές στους διαιτητές έκανε το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Βαλιώτης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Σουλιώτης, Νταφόπουλος, Παπαδήμας, Τρουβάς, Θάνος, Πάνος, Βουτσιλάς, Τσανούκας, Ζτούπης, Γαρτσιώνης (Παναγιώτου, Μακεντούδης, Γκιάστας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) (Δ. Βασιλόπουλος): Τσικούρας, Μπουρντένας, Ζαχαριάς, Κανάκης, Τοπουζίδης, Νινίκας Μ., Τάνας, Τενεκές, Τσιανογιάννης, Τόπης, Σταθάκος (Τογκαλίδης, Κυριάκος, Νινίκας Ηλ., Μέλιος).
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 18:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός της Κ-14 ανάμεσα στην Ακαδημία Ολύμπικ και την ΑΕΛ (1).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass