Διπλασίασε τις νίκες το Περιστέρι επί του ΠΑΟΚ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΜΕΡΟΣ Β’

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2023 12:10

Ποιοτικότερο, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, το Περιστέρι επικράτησε χθες, στο PAOK Sports Arena, στη δεύτερη μάχη για τους μικρούς τελικούς της Basket League, επί του ΠΑΟΚ, με 64-81.

Αποτέλεσμα με το οποίο διπλασίασε τις νίκες του στη σειρά και χρειάζεται ακόμα μία, μεθαύριο Σάββατο (10/6), στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για να τερματίσει στην 3η θέση στην τελική βαθμολογία για τη φετινή σεζόν. Η νίκη του, δε, αποτελεί την 5η, από την αρχή της χρονιάς, απέναντι στους «ασπρόμαυρους» (σ.σ. προηγήθηκαν οι δύο για τη regular season, η μία για το Κύπελλο και η πρώτη για τη σειρά των μικρών τελικών).
Καταλυτική, στην εξέλιξη του ματς ήταν η επιβλητική παρουσία των νικητών στη ρακέτα, όπου μάζεψαν 44 ριμπάουντ, 17 εκ των οποίων ήταν επιθετικά, με τον ΠΑΟΚ να είναι στα 30.
Κορυφαίοι για το Περιστέρι ήταν οι Μάρκους Ντένμον (17 π., 2 ασίστ, 3 κλεψίματα), Δημήτρης Μωραϊτης (17 πόντοι, με 3/6 τρίποντα), Μίρο Μπίλαν (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 κοψίματα).
Ξεχώρισε περισσότερο για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο στοίχισε τα μέγιστα η επιθετική αφλογιστία του από τα μισά της δεύτερης περιόδου και μετά, ο Γιάνικ Φράνκε (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο).
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 33-41, 52-56, 64-81.
Διαιτητές: Πουρσανίδης, Σώμος, Αγραφιώτης.
ΠΑΟΚ (Φώτης Τακιανός): Φράνκε 16, Ράιλι 7 (1), Μαργαρίτης 7 (1), Σαλούστρος 9 (1), Ρένφρο 2, Τσιακμάς 2, Χαντς 5 (1), Πόλεϊ 1, Σλαφτσάκης, Σάιμπερτ 4, Κακλαμανάκης 9, Καμπερίδης 2.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Βασίλης Σπανούλης): Μπίλαν 14, Φρανσίσκο 13, Ντένμον 17 (2), Κασελάκης 5 (1), Περσίδης 3 (1), Κόλεμαν 2, Μωραΐτης 17 (3), Ραντάνοφ, Πουλιανίτης 2, Χουγκάζ 4, Χάμερ 4.

 

ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Χωρίς τον Κώστα Σλούκα αναμένεται να αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός, στον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για σήμερα στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής γκαρντ έμεινε για δεύτερη διαδοχική ημέρα εκτός προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Καθώς είναι αφυδατωμένος και αισθάνεται εξαντλημένος, ο Κώστας Σλούκας δεν φαίνεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί, αν και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα εκτιμήσει την κατάσταση της υγείας του Σλούκα και σήμερα, ανήμερα του Game 2 στους τελικούς της Basket League (21.15). Διαιτητές θα είναι οι Παπαπέτρου-Τσολάκος-Τηγάνης (Ντίνος/Παυλόπουλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass