Παρέδωσε λίστα ο Γκουτσίδης;

Ο ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2023 12:00

Του Σωτ. Κέλλα

Δύο παιχνίδια απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Διαγόρα Ρόδου σε αδιάφορα παιχνίδια. τόσο για την ίδια όσο και για τους αντιπάλους.


Στις 17 Ιουνίου τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία προπονητής όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέρνει την ομάδα στη δεύτερη θέση.
Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν ότι ήδη έχει παραδώσει και σχετική λίστα με παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του.
Ένας εξ αυτών θεωρείται βέβαιο ότι είναι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς (ήταν και στην περσινή λίστα) που σύμφωνα με πληροφορίες αθηναϊκού μέσου, που δεν διαψεύστηκαν, απέστειλε εξώδικο στους «βυσσινί» και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι γίνεται προσπάθεια διακανονισμού, προκειμένου να μην προχωρήσει σε προσφυγή. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν στον τρόπο καταβολής των οφειλόμενων και θα λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους.
Από κει και πέρα αν κρίνουμε από τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στα τελευταία παιχνίδια δύσκολα θα παραμείνει και ο Γλυνός, που τον Δεκέμβριο του είχε γίνει πρόταση να παραχωρηθεί δανεικός.
Το ερώτημα είναι αν στα πλάνα απομάκρυνσης είναι και παίκτες που βρίσκονται πάνω από το ηλικιακό όριο που προβλέπει ο νόμος περί αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ. Από τη λαρισινή ΠΑΕ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση αν φέτος θα έχει η ομάδα αδειοδότηση για να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα στις μεταγραφές χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς.

 

ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ
Ο επιθετικός της ΑΕΛ Μάριος Ογκμπόε συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της Super League 2, με εννέα γκολ, χωρίς να μετράνε τα δύο γκολ του στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου-ΑΕΛ, που διεκόπη στο 49ο λεπτό μετά από επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ΑΕΛ.
Αναλυτικά οι πρώτοι σκόρερ της Super League 2 έχουν ως εξής:1ος Όμιλος
19 γκολ: Άλεξιτς (ΠΟΤ Ηρακλής), 15 γκολ: Γιουμπιτάνα (Ηρακλής), 10 γκολ: Μπράντονιτς (ΠΑΟΚ Β’), 9 γκολ: Ογκμπόε (ΑΕΛ).
2ος Όμιλος
17 γκολ: Μωραΐτης (Απόλλων Σμύρνης), 15 γκολ: Λουκίνας (Καλλιθέα), 13 γκολ: Μάναλης (Χανιά), 12 γκολ: Τετέι, Κουϊρουκίδης (Κηφισιά), Βουό (Ο.Φ. Ιεράπετρας), Ρόβας (Καλαμάτα).

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ
Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, οι Πέτρος Καλουτσικίδης, Μαξίμ Μαξιμένκο και Αμέτ Κοσσονού. Στο όριο με έξι κίτρινες κάρτες είναι ο Χάρης Ηλιάδης, ο Κώστας Πλέγας και ο Αμέτ Κοσσονού και την επόμενη φορά που θα «κιτρινιστούν», θα χάσουν δύο αγώνες, ενώ τρεις κίτρινες κάρτες έχουν ο Δημήτρης Θωμαΐδης, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Πέτρος Καλουτσικίδης, και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ: Χάρης Ηλιάδης, Κώστας Πλέγας, Αμέτ Κοσσονού 6, Νίκος Γκοτζαμανίδης 5, Μάρκος Νίνο, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 4, Δημήτρης Θωμαΐδης, Κώστας Παπαγεωργίου, Πέτρος Καλουτσικίδης 3, Μάριος Ογκμπόε, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Μαϊδανός, Θοδωρής Τσιριγώτης, Μαξίμ Μαξιμένκο 2, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Στέφανος Σουλούκος 1

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ τοποθετήθηκε αμισθί ο Δημήτρης Παπαλέξης, ενώ στο Γραφείο Τύπου ο Χρήστος Τζήκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass