Προκρίθηκαν στα ημιτελικά ΑΕΛ (1) και Ηρακλής Λάρισας

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-12 ΤΗΣ ΕΠΣΛ - ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ/ΘΥΕΛΛΑΣ (2) ΜΕ 7-4 ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (1) ΜΕ 1-0 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2023 11:05

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ-12 της ΕΠΣΛ πανηγύρισαν ΑΕΛ (1) και Ηρακλής Λάρισας οι οποίοι επικράτησαν των Ατρόμητων/ Θύελλας (2) με 7-4 και της Χαραυγής/Ακαδ. Ολύμπικ (1) με 1-0 αντίστοιχα.


Στον πρώτο χρονικά προημιτελικό της χθεσινής ημέρας στο Club Βουτυρίτσα, οι Ατρόμητοι/Θύελλα (2) (κατετάγησαν στη 2η θέση του 3ου Ομίλου) αντιμετώπισαν την ΑΕΛ (1) (τερμάτισε 2η στον 2ο Όμιλο) σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι πλούσιο σε γκολ που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και ανέδειξε νικητές τους «βυσσινί» με 7-4.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Αθανασόπουλος που πέτυχε 4 γκολ, ενώ 2 τέρματα σημείωσε ο Παπαχρήστος και ένα ο Μαλέσκος. Από τους Ατρόμητους/ Θύελλα σκόραραν οι Τογκαλίδης 2, Μανώλης και Μπάτζιος.
Η εξέλιξη του σκορ: Η ΑΕΛ προηγήθηκε με δύο γκολ (0-2), αλλά οι Ατρόμητοι/Θύελλα ισοφάρισαν σε 2-2, με το οποίο έληξε το α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη οι «βυσσινί» πήραν εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων (2-4), οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4, όμως στη συνέχεια η ΑΕΛ πήρε αέρα τριών τερμάτων (3-6). Οι Ατρόμητοι/Θύελλα μείωσαν σε 4-6 για να λήξει το ματς με 4-7.
Διαιτητές: Ι. Βαλιώτης, Μπασινός, Μίτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (2) (Θ. Βουτυρίτσας): Σαμαράς, Κόντης, Πολύζος, Τογκαλίδης, Μανώλης, Μπατζιλιώτης, Μπάτζιος, Νινίκας, Σαράφης (Αλεξανδρής, Πράτζιος, Γκόντας, Ντανταλής)
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Πίσσας, Γκέκας, Ζαχαρής, Νικολόπουλος, Παπαχρήστος, Χρυσόπουλος, Βιντόκης, Αθανασόπουλος, Μαλέσκος (Καρατζάς, Ζαμπέτας, Καρέλιας, Καρνάβας, Χατζούλης)

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ.    1
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΟΛΥΜΠΙΚ (1)    0

Στο «Football park 442» τέθηκαν αντιμέτωποι ο Ηρακλής Λάρισας (κατετάγη 1ος στον 2ο Όμιλο) και η Χαραυγή/Ακαδ. Ολύμπικ (1) (τερμάτισε 2η στον 1ο Όμιλο). Μπορεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην ήταν πλούσια σε τέρματα καθώς κρίθηκε στο γκολ (1-0) με νικητές τους Ηρακλειδείς, ωστόσο οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας πέτυχε στο 20’ ο Ευαγγέλου, ενώ δοκάρι είχαν οι Μπεκιάρης και Γώγος.
Κάποια παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από την πλευρά της Ακαδ. Ολύμπικ.
Διαιτητές: Κοσμέτου, Αναγνωστόπουλος, Υφαντόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Χριστίδης): Τσουράκης, Γώγος, Γκουγκουλής, Τακούλας, Δάσκαλος, Μπεκιάρης, Γιαννικόπουλος, Γκάτζιος, Ευαγγέλου (Φιλιππόπουλος)
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (1) (Λ. Γαλάνης): Γεροκώστας, Τσιαπλές, Μπασδέκης, Καραγιάννης, Αντωνιάδης, Κολώνας, Παπαδάκος, Πουρτσίδης, Κυριακάκης (Παναγιωτίδης, Ζηνούλης, Τσιρογιάννης, Φλώρος)

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα (καθώς εκκρεμεί ένα ακόμα παιχνίδι) έχουν ως εξής:
ΠΟ Ελασσόνας-ΑΕΛ (2)    2-1
Ατρόμητοι/Θύελλα (2)-ΑΕΛ (1)    4-7
Ηρακλής Λάρ.-Χαραυγή/Ακαδ. Ολύμπικ (1)    1-0
Αβέρωφ 2022/Μπαράζ-Νίκη Μιχαήλ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass