Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2023 11:00

Οικογενειακό διπλό στο Ομορφοχώρι

ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Μεθαύριο Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Ομορφοχωρίου θα διεξαχθεί φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, στο πλαίσιο του εορτασμού Αναλήψεως του Σωτήρος.

Αντίπαλοι θα τεθούν παλαίμαχοι και νέοι της τοπικής Δόξας, αγώνας που γίνεται κάθε χρόνο και θα ακολουθήσει …τρίτο ημίχρονο, με πολλές εκπλήξεις.

 

Παναθηναϊκός-Περιστέρι για το 2-1

Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων συνεχίζεται σήμερα (23/5, 19:15) η... δράση στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των ανδρών/Basket League. Εκεί ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 1-1 στη μεταξύ τους σειρά για την ημιτελική φάση και να στοχεύουν στο 2-1, το οποίο θα φέρει έναν από τους δύο «μονομάχους» μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογη με το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο συνέτριψαν στο ίδιο γήπεδο την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με 101-57, για να διατηρήσουν το «πάνω χέρι» στη σειρά, αλλά κυρίως να «ανέβουν» ψυχολογικά μετά την ήττα τους στο Περιστέρι, η οποία ήταν η δεύτερη στην τρέχουσα σεζόν.
Από την πλευρά τους, οι «κυανοκίτρινοι» πηγαίνουν χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ, έχοντας επιβληθεί πριν από λίγες ημέρες του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με 73-58. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έδειξαν χαρακτήρα στο δεύτερο ματς, χρησιμοποιώντας ως κίνητρο την απογοήτευση για τη συντριβή του Game 1, και καλούνται γι’ ακόμη μια φορά να παίξουν πολύ καλή άμυνα, προκειμένου να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για το «διπλό» και το «break».
Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:
ΟΑΚΑ 19:15 Παναθηναϊκός-Περιστέρι (Τσαρούχα-Πιτσίλκας-Μάνος).

 

Φιλικός αγώνας Αργεντινή-Αυστραλία
ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διά ζώσης, τον Λιονέλ Μέσι και την παγκόσμια πρωταθλήτρια, ομάδα της Αργεντινής, θα έχουν τον ερχόμενο μήνα, χιλιάδες Κινέζοι και κάτοικοι του Πεκίνου, καθώς η «αλμπισελέστε» θα δώσει φιλικό αγώνα στην κινεζική πρωτεύουσα με αντίπαλο την Αυστραλία. Η αναμέτρηση αυτή, θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή του διεθνούς ποδοσφαίρου στην Κίνα, μετά από τρία χρόνια αυστηρών υγειονομικών περιορισμών, που άδειασαν τα στάδια και οδήγησαν σε σωρεία ακυρώσεων αθλητικών διοργανώσεων. «Στις 15 Ιουνίου, ο Λιονέλ Μέσι θα ηγηθεί της εθνικής Αργεντινής σε φιλικό αγώνα με την Αυστραλία στο Πεκίνο», ανέφερε η πρεσβεία της Αργεντινής σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο κοινωνικό δίκτυο Weibo. Ο αγώνας, θα είναι μία άτυπη... ρεβάνς της αναμέτρησης των δύο χωρών, που έγινε στο Μουντιάλ του Κατάρ κι έληξε με νίκη 2-1 των μετέπειτα παγκόσμιων πρωταθλητών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass