Αποκλεισμός για τη Μικτή ομάδα της ΕΠΣΛ Κ-16

ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΗ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2023 11:10

Εξαιρετικό ποδόσφαιρο παίχθηκε στον αγώνα της Μικτή Κ-16 ΕΠΣ Ηρακλείου με την ΕΠΣ Λάρισας στον προημιτελικό του πρωταθλήματος των Ενώσεων που έγινε στο γήπεδο του Ατσαλένιου και η Μικτή της ομάδας της Κρήτης πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στους «4» της Ελλάδας.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ηρακλείου για δεύτερη σερί χρονιά φτάνει στους «4», καθώς ανάλογη επιτυχία είχε σημειώσει και πέρυσι η Μικτή Κ-17!
Ο Τσαγκαράκης στο 1ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ, με το Ηράκλειο να έχει κι άλλες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο, με κορυφαία ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Τζιράκη στο 45’.
Στο β’ μέρος έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, το Ηράκλειο έβαλε και δεύτερο γκολ στο 74’ με κεφαλιά του Βγόντζα και παρότι η Λάρισα μείωσε 2-1 με τον Αρσένη στο 84’, η Μικτή ΕΠΣΗ κράτησε τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Βασίλης Μπαστάκης): Χαχλιουτάκης, Βγόντζας, Κουμάκης (80′ Παπαδάκης), Τζιράκης (46′ Παναγιωτάκης), Φαϊτάκης, Μαυρογιαννάκης, Καλλέργης, Χότζα, Τσαγκαράκης (90′ Άλλα), Κωνσταντακόπουλος (58′ λ.τ Καλογιαννάκης), Ορφανουδάκης (46′ Πρέντι)
ΛΑΡΙΣΑ (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης (90′ Δαούλας), Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Τσακμάκης, Σαΐτης (68′ Παπαδάκος), Κουτζαηλίας, Μπιώτης, Δριστέλας, Δάλιος (68′ Καγκελάρης)

 

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης οι άνθρωποι της ΕΠΣ Ηρακλείου, έδωσαν μια αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα της ΕΠΣΛ συνεχίζοντας έτσι τις όμορφες κινήσεις που ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης, όταν και τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο με δώρα…
*Αρκετός κόσμος βρέθηκε στον Ατσαλένιο για το παιχνίδι της Μικτής Ηρακλείου, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια των… πιτσιρικάδων του Βασίλη Μπαστάκη για την πρόκριση στο Final 4.
*Στις εξέδρες βρίσκονταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο πρόεδρος των Μικτών, Βαγγέλης Πετούσης, ο Γιώργος Φανουράκης.
*Παράλληλα από τους προπονητές βρίσκονταν ο Μανώλης Σουτζής, ο Κώστας Κουντούρης, ο Στέλιος Ανωγειανάκης, ο Γιάννης Κοντάκης, ο Γιάννης Χατζησεβαστός και ο Βασίλης Πλεσίτης. Δίπλα στους προπονητές βρίσκεται και ο Σωτήρης Συνάνης που γνωρίζει όσο λίγοι το ταλέντο που έχουν τα νέα παιδιά.

 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ !
Ηράκλειο και Λάρισα δεν είναι… συχνοί αντίπαλοι στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Μικτών, καθώς το Ηράκλειο έχει χτίσει μια σπουδαία παράδοση διακρίσεων και συμμετοχών σε τελικές φάσεις, σε αντίθεση με τη Λάρισα που δεν τα έχει καταφέρει ανάλογα τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο μια συνάντησή τους πριν 22 χρόνια έχει μείνει στην ιστορία, καθώς είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο γήπεδο της Καισαριανής και το Ηράκλειο είχε αναδειχθεί για πρώτη φορά τότε πρωταθλητής Ελλάδας!
Η μικτή ΕΠΣΗ είχε πάρει τον τίτλο επικρατώντας με 3-1 στην παράταση. Ο Γρηγορίου είχε κάνει το 1-0 για τη Λάρισα, με το Ηράκλειο να ισοφαρίζει με τον Στρατήγη. Το 2-1 στην παράταση σημείωσε ο Φραγκουλάκης και το 3-1 ήρθε από βολέ του Μιχάλη Σηφάκη!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass