Με ελλείψεις η ΑΕΛ ταξιδεύει στη Βέροια

*ΝΟΚ-ΑΟΥΤ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΠΕΝΤΡΟΣΟ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 12:29
Νικολιάς και Όγκμποε δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι  της ΑΕΛ στη Βέροια με τη φερώνυμη ομάδα Νικολιάς και Όγκμποε δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της ΑΕΛ στη Βέροια με τη φερώνυμη ομάδα

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδια θα παίξει για την αξιοπρέπειά της, αφού θα αντιμετωπίσει αντιπάλους που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και θέλουν τους βαθμούς.
Πρέπει να αποδείξει λοιπόν ότι οι ομάδες που αγωνίστηκαν νωρίς μαζί της, δεν ήταν άτυχες, αλλά η λαρισινή ομάδα αξίζει να κερδίζει σε κάθε αγώνα. Ορισμένα ματς πρόκειται να μεταδοθούν και τηλεοπτικά, όπως αυτό της ερχόμενης Παρασκευής στο γήπεδο της Βέροιας, όπου θα αντιμετωπίσει τη φερώνυμη ομάδα (15.15, ΕΡΤ3).
Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουτσίδης, μιλώντας στους παίκτες, ζήτησε να παίξουν για τη νίκη σε όλους τους αγώνες και να μη δώσουν δικαίωμα για ψίθυρους. «Θα είναι ό,τι χειρότερο» είπε χαρακτηριστικά. Ζήτησε να τελειώσουν το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.
Πάντως, ο τεχνικός θα έχει αρκετές ελλείψεις στον συγκεκριμένο αγώνα, αφού εκτός από τις γνωστές απουσίες των Θεοδωρόπουλου, Όγκμποε, ήρθαν να προστεθούν και αυτές του Νικολιά -που τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα με τον Μακεδονικό-, του Νίνο που εκτίει την ποινή του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πεντρόσο.
Κάποιοι από τους παίκτες αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες για να δείξουν την αξία τους.
ΕΝΑΣ ΚΙΤΡΙΝΗ
Ένας παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μακεδονικό και αυτός είναι ο Νίκος Γκοτζαμανίδης. Έπειτα από απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΛ, ο Μάρκος Νίνο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια για την 26η αγωνιστική, ενώ ο Νίκος Γκοτζαμανίδης θα χάσει την εντός έδρας αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πόντου. Τέλος, στο όριο με έξι κίτρινες κάρτες είναι ο Χάρης Ηλιάδης και ο Κώστας Πλέγας και την επόμενη φορά που θα “κιτρινιστούν” θα χάσουν δύο αγώνες, ενώ τρεις κίτρινες κάρτες έχουν ο Δημήτρης Θωμαΐδης και ο Κώστας Παπαγεωργίου και αν δεχτούν ακόμα μια, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ:
Χάρης Ηλιάδης, Κώστας Πλέγας 6, Αμέτ Κοσσονού, Νίκος Γκοτζαμανίδης 5, Μάρκος Νίνο, Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 4, Δημήτρης Θωμαΐδης, Κώστας Παπαγεωργίου 3, Μάριος Ογκμπόε, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Πέτρος Καλουτσικίδης, Γιώργος Μαϊδανός, Θοδωρής Τσιριγώτης 2, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Σπύρος Γλυνός, Δημήτρης Μαυριάς, Μαξίμ Μαξιμένκο, Στέφανος Σουλούκος 1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass