Λαρισαίοι πρωταθλητές στον Βόλο με τον Μαγνησιακό

*ΧΡ. ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 12:20

Πρωταθλητής αναδείχθηκε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας ο Μαγνησιακός και σε αυτό συνέβαλαν σημαντικά Λαρισαίοι, που έδωσαν ένα ξεχωριστό «χρώμα» με την παρουσία τους στον γειτονικό νομό.


Ένας εξ αυτών είναι ο προπονητής Τερματοφυλάκων Χρήστος Γκικούδης, ο οποίος από την πρώτη μέρα που πήγε στον Βόλο, ήταν σχεδόν βέβαιος πως η ομάδα θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα και δικαιώθηκε για τις προβλέψεις του.
«Ζω ακόμη ένα όνειρο και όταν ξυπνήσω, εύχομαι να βρεθούμε στη Γ’ Εθνική. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο …αδελφός προπονητής μου Θάνος Θεοδώρου, πίστεψα αρχικά ότι έκανε πλάκα. Πήγα στον Βόλο με πολλές επιφυλάξεις, αλλά γρήγορα είδα ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, που οφείλεται στον πρόεδρο Κώστα Γκουγκουλιά και στον γενικό αρχηγό Δημήτρη Γκόλια, δύο ανθρώπους που πολλές ομάδες θα ήθελαν να έχουν, για να πάνε μπροστά, αλλά και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας», τόνισε ο Λαρισαίος παλαίμαχος γκολκίπερ, ο οποίος ερωτηθείς για το ποιες ομάδες πιστεύει πως μπορούν να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου, ανέφερε τα εξής: «Εκτιμώ και θα χαρώ ιδιαίτερα εάν ανέβουμε εμείς και το Κιλελέρ, μια ομάδα η οποία είχε σταθερότητα από την αρχή της φετινής περιόδου στην Α’ κατηγορία της Λάρισας, έχει προπονητή τον Κώστα Κατσάρα και διοίκηση η οποία είναι σοβαρή και πάντα κοντά στην ομάδα. Μαζί με τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας, πιστεύω πως θα είναι η τριάδα, αλλά δεν αποκλείω και κάποια από τις άλλες ομάδες, διότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι βέβαιο και πολλές φορές, ακόμη και σε διαδικασίες μπαράζ, εύκολα μπορούμε όλοι μας να πέσουμε σε λάθος προγνωστικά…».
*Στη φωτογραφία η παρέα των Λαρισαίων, από αριστερά οι Χρήστος Γκικούδης, Βασίλης Ταχτιντής, Θάνος Θεοδώρου, Δημήτρης Γκόλιας, Σωτήρης Γκόλιας, Ανδρέας Ξιώνης, Δημήτρης Σιάτρας και Θέμης Ζαρκαδής.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass