Πρώτη μάχη για την Α.Ε. Κιλελέρ

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ (17:00)

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2023 12:00

Με στόχο να κατακτήσει νικηφόρο αποτέλεσμα και να μπει με το δεξί στη μάχη των μπαράζ που οδηγούν σε άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, η ΑΕ Κιλελέρ αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 17:00 στο γήπεδό της, τα Μετέωρα.


Παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής, για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα, σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, η οποία ξεκινάει ουσιαστικά από τη σημερινή αναμέτρηση.
Ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας, γνωρίζει πολύ καλά πως τέτοια παιχνίδια κρίνονται στη δύναμη και στο πάθος που θα επιδείξουν οι παίκτες, οι οποίοι προετοιμάστηκαν κατάλληλα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μπαράζ και να καταφέρουν για να πλασαριστεί η ομάδα στην προνομιούχο πρώτη τριάδα, που οδηγεί στη Γ’ Εθνική.
Με νίκη η λαρισινή ομάδα θα κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα και με πολύ καλή ψυχολογία, θα δώσει τα επόμενα ματς ελπίζοντας πως στο φινάλε θα πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο και το λαρισινό ποδόσφαιρο θα έχει εκπρόσωπο στον χώρο της Γ’ Εθνικής, μετά τον υποβιβασμό του Π.Ο. Ελασσόνας και του Δωτιέα Αγιάς.
Πάντως η αισιοδοξία είναι συγκρατημένη και οι άνθρωποι της ομάδας κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ κάνουν έκκληση και στους φιλάθλους, για να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο και να είναι ο 12ος παίκτης της.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και στην αποστολή που συγκροτήθηκε, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κουτσιρίμπας, Ντιντής Στ., Τσακίρης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Μπαρούτας, Πανταζής, Παπαγεωργίου Β., Ντιντής Θ., Γκουγκουλιάς, Παπαγεωργίου Θ., Χασομέρης, Βαγενάς, Αναγνώστης, Κουβελάς, Κατσαμάγκας, Παπαχρήστου, Νικολαΐδης , Βόρφη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον σημερινό αγώνα Α.Ε. Κιλελέρ-Μετέωρα, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Γεώργιος Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Σπύρο Μπύρο, Ιωάννη Σελαλή (Ευρυτανίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σπύρος Πουγκακιώτης (Φθιώτιδας).
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(2η αγωνιστική-17:00)
Α.Ε. Κιλελέρ-Μετέωρα
Αστέρας Σταυρού-Αστέρας Κ.
Εορδαϊκός-Γρεβενά 3-0 α.α.
*Ρεπό έχει ο Μαγνησιακός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μαγνησιακός     3-0    3
Εορδαϊκός    2-0    3
Μετέωρα    0-0    1
Αστέρας Σταυρού    0-0    1
ΑΕ Κιλελέρ    0-0    0
Αστέρας Κ.    0-2    0
Γρεβενά    0-3    0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass