ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Θα μπορούσαμε το διπλό

*ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΘΗΚΕ Ο ΣΕΡΤΖΙΟ ΝΟΥΝΙΕΣ

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2023 11:55

«Είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι σου οι κλέφτες και όταν σε βλέπουν αυτοί να φεύγουν από διαφορετικό σημείο ο καθένας και σε διαφορετική κατεύθυνση».

Έτσι παρομοίωσε το παιχνίδι των παικτών του ο προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης το τελευταίο δεκάλεπτο με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο το περασμένο Σάββατο, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και η λαρισινή ομάδα βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό, με ίδιο αριθμό αγώνων, οκτώ αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος (Η ΑΕΛ έχει να κάνει και ρεπό).
Ο Γκουτσίδης τούς μίλησε για απειθαρχία μετά την ισοφάριση και τόνισε ότι μπορούσε η ομάδα να κερδίσει αν έπαιζε συνετά και δεν δικαιολογείται να έχει κάνει τόσες ευκαιρίες ο Κούστα που για μισή ώρα δεν είχε ακουμπήσει την μπάλα.
Ο προπονητής θεωρεί αδικαιολόγητη την εικόνα των παικτών στα τελευταία λεπτά, ενώ σίγουρα αρχίζουν και οι πρώτες σκέψεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά, όπου η ομάδα πρέπει να θέσει ως στόχο την άνοδο. Βέβαια, υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ο στόχος έχει απομακρυνθεί.
Στο μεταξύ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο Αλκαζάρ τελικά στις 15.15 και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ο προπονητής θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο και τον ανέτοιμο Μιλτιάδη.
Εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Ουρουγουανός Σέρτζιο Νούνιες, καθώς τις τελευταίες δύο μέρες δεν εμφανίζεται στο γήπεδο και αν κρίνουμε από μια ανάρτηση της κοπέλας του -«Εκεί που δεν το περιμένεις, ο ήλιος ξαναεμφανίζεται και όλα είναι και πάλι καλά. Καμία καταιγίδα δεν είναι αιώνια»- μάλλον βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλη ομάδα.
ΨΗΛΑ Ο ΟΓΚΜΠΟΕ
Ο επιθετικός της ΑΕΛ Μάριος Ογκμπόε συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της Super League 2, με έντεκα γκολ, μετά από δώδεκα αγώνες που συμμετείχε, αναμένοντας την απόφαση για τον αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ, που διεκόπη στο 49ο λεπτό μετά από επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αναλυτικά οι δέκα πρώτοι σκόρερ της Super League 2, μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής, έχουν ως εξής:
15 γκολ: Μωραΐτης (Απόλλων Σμύρνης)
12 γκολ: Γιουμπιτάνα (ΠΟΤ Ηρακλής), Γιάννης Λουκίνας (Καλλιθέα)
11 γκολ: Ογκμπόε (ΑΕΛ), Τέτεϊ (Κηφισιά), Κουϊρουκίδης (Κηφισιά)
10 γκολ: Ρόβας (Καλαμάτα), Βουό (Ο.Φ. Ιεράπετρας), Μάναλης (Χανιά), Άλεξιτς (Π.Ο.Τ. Ηρακλής).ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΠΛΕΓΑΣ (6)
ΚΑΙ Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (3)
Δύο παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή, ο Κώστας Παπαγεωργίου και ο Κώστας Πλέγας. Στο όριο με έξι κίτρινες κάρτες είναι ο Χάρης Ηλιάδης κι ο Κώστας Πλέγας και την επόμενη φορά που θα «κιτρινιστούν» θα χάσουν δύο αγώνες, ενώ τρεις έχουν ο Μάρκος Νίνο, ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο, ο Δημήτρης Θωμαΐδης, ο Νίκος Γκοτζαμανίδης κι ο Κώστας Παπαγεωργίου και αν δεχτούν ακόμα μία θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ
Μια έκπληξη επιφύλαξαν χθες στον Ηρακλή Γαρουφαλιά οι συμπαίκτες του, καθώς για τα γενέθλιά του ο αρχηγός της ομάδος Θανάσης Παπαγεωγίου, μετά το τέλος της προπόνησης, του έδωσε μια τούρτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass