Ο Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟΣ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ *ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΓΚΑΣ - Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΜΑΚΕΛΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2023 8:45

Τρεις elite διαιτητές, δύο ξένοι και ο μοναδικός Έλληνας, ορίστηκαν στους αυριανούς αγώνες για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League.


Ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο γηγενής Τάσος Σιδηρόπουλος στο Βόλος-Παναθηναϊκός και ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι στο Άρης-Ολυμπιακός.
Ο Στίλερ, που θα έχει στο VAR τον συμπατριώτη του Πασκάλ Μίλερ, είχε διευθύνει ένα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 στις 18/10/2020 για την 5η αγωνιστική της Super League. Στις 17/2/2019 ήταν στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 και στις 23/2/2020 στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1, αμφότερα για το πρωτάθλημα. O Mάκελι, που θα έχει στο VAR τον επίσης Ολλανδό Ρομπ Ντίπερινκ, έχει σφυρίξει οκτώ φορές αγώνα του Ολυμπιακού και έναν του Άρη.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
18:00 Βόλος-Παναθηναϊκός: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), AVAR Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), παρ. Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
19:00 Άρης - Ολυμπιακός: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδίας), Στέεγκστρα, Ντε-Βρις (Ολλανδίας), 4ος Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR Ντιέπερινκ (Ολλανδίας), ΑVAR Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), παρ. Θεόδωρος Γκαιτατζής (Δράμας).
21:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τομπάιας Στίλερ (Γερμανίας), Γκίτελμαν, Κέμπτερ (Γερμανίας), 4ος Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR Πασχάλ Μούελερ (Γερμανίας), AVAR Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), παρ. Ιωάννης Σπυρόπουλος (ΚΕΔ ΕΠΟ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass