Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΝΟΛ-Exalco

ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ - ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΙΣ 19.00 Ο ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2023 11:40

Του Σωτ. Κέλλα
Η πιο μεγάλη ώρα για τον ΝΟΛ-Exalco είναι σήμερα στις 19.00 στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, όπου καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα για να κερδίσουν στις 19.00 τον Νηρέα Γέρακα και να φτάσουν τις δύο νίκες ώστε να παίξουν στον τελικό της ανόδου κόντρα στον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης, όπου θα χρειαστούν άλλες δύο νίκες για να επιτευχθεί ο στόχος που είχε τεθεί, μια άνοδος με λαρισινά παιδιά.


Η λαρισινή ομάδα στον πρώτο αγώνα προχθές στην Αθήνα κέρδισε τον Νηρέα Γέρακα με 14-12, δείχνοντας ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο υπεύθυνος της ομάδας Γιώργος Καντώνιας δήλωσε ότι οι κόποι των παικτών δεν πρέπει να πάνε χαμένοι και οι Λαρισαίοι πρέπει να αγκαλιάσουν την προσπάθειά τους.
Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Μπλάνας θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χρ., Κουλουκτσής, Στεργίου Δ., Δανιήλ Αθ., Πατσίκας, Ζαφειρίου, Αληχανίδης, Στεργίου Γ., Μερκουριάδης, Πατούνας, Μεταξιώτης, Τσούτσας, Τσιότρας και Κόκκινος.


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
*13.45 Δημοτικό Νίκαιας Ιωνικός Νίκαιας-ΝΟ Πατρών (0-1) Διαιτητές: Ανέστης Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Κατσώνης, Παρατηρητής: Πάρης Χασεκίογλου
*14.00 Δημοτικό Ηλιούπολης ΓΣ Ηλιούπολης-Άρης Θεσσαλονίκης (1-0) Διαιτητές: Νίκος Μπουδραμής, Γιώργος Κραβαρίτης, Παρατηρητής: Χρήστος Τσαρουχάς
*19.00 Ιωνικό / Χίος ΠΕΚΕ Βροντάδου-ΟΦΘ (0-1) Διαιτητές: Χρήστος Κουρτίδης, Κώστας Βασιλείου, Παρατηρητής: Νίκος Σταυρόπουλος
*19.00 Δημοτικό Νέας Πολιτείας ΝΟ Λάρισας EXALCO-Νηρέας Γέρακα (1-0) Διαιτητές: Ανδρέας Μοίραλης, Αλέξανδρος Χατζηγούλας, Παρατηρητής: Νίκος Αργυρός.
Οι ομάδες που θα πετύχουν δύο νίκες συνεχίζουν (5, 7, 9 Μαΐου) για θέσεις 1-4.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass