Στην 6η θέση τερμάτισε ο Ν. Κεραυνός

Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ Π. ΜΕ 87-70

Δημοσίευση: 23 Απρ 2023 11:20

Στην 6η θέση της τελικής κατάταξης κατετάγη ο Ν. Κεραυνός ο οποίος ηττήθηκε χθες στο Κλειστό της Νεάπολης από τον Προμηθέα Πάτρας με 87-70, στο πλαίσιο της τελικής φάσης του 50ού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, που φιλοξενεί η Λάρισα και ολοκληρώνεται σήμερα.

Εξαιρετικό παιχνίδι για μία ακόμα φορά από τους Γιακούλα που σημείωσε 27 (2) πόντους και τον Αργυρούλη που πέτυχε «double double» με 16 (1) πόντους και 13 ριμπάουντ.
Η ομάδα της Πάτρας ξεκίνησε εντυπωσιακά και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 29-5. Η διαφορά υπέρ των Αχαιών, παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος της δεύτερης περιόδου, όμως λίγο πριν το ημίχρονο ο Ν. Κεραυνός μείωσε σε 39-26.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκορ παρέμεινε στους 20 πόντους με πολύ μικρές αυξομειώσεις. Ο Ν. Κεραυνός έκανε την αντεπίθεσή του στην τελευταία περίοδο και μείωσε σε 72-63 3’ πριν το τέλος, αλλά ο Προμηθέας ανέβασε και πάλι τον δείκτη του σκορ, φθάνοντας στη νίκη που του έδωσε την 5η θέση στην τελική κατάταξη.
«Τα συναισθήματα μόνο ωραία μπορεί να είναι. Αυτό που μας μένει είναι το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα» επισήμανε ο προπονητής του Ν. Κεραυνού Αντώνης Πάκας και πρόσθεσε:
«Δώσαμε ό,τι είχαμε, την ψυχή μας και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ τα παιδιά που άντεξαν ένα τόσο δυνατό τουρνουά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η 6η θέση είναι τιμητική για εμάς. Εύχομαι και του χρόνου να είμαστε σε παρόμοιο τουρνουά παίδων, εφήβων. Ο στόχος μας να δουλέψουμε πιο σκληρά. Είδαμε τα λάθη μας, βλέπουμε πως δουλεύουν οι άλλες ομάδες και προσπαθούμε να κερδίσουμε πράγματα».
Μετά το τέλος του αγώνα ο υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος αγοριών της ΕΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα, Νίκος Σταυρόπουλος, απένειμε τα αναμνηστικά συμμετοχής στις δύο ομάδες.
Τα δεκάλεπτα: 5-29, 26-42, 42-61, 70-87
Ν. ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Πάκας): Πολιτόπουλος 5 (1), Αργυρούλης 16 (1), Αντωνόπουλος 4 (1), Πάσχος 8 (2), Μηνάς 2, Γιακούλας 27 (2), Ευθυμίου, Σιμόπουλος 8 (1), Τσουκαλέλης, Παπαϊωάννου, Δρυστέλλας.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Χουντής): Νικολόπουλος 2, Σοϊλεμετζίδης, Καλλιακούδας 15 (2), Οικονομούδης 2, Γρύλλης 22, Στέβοβιτς, Βλάσσης 8 (2), Βασιλείου 15 (2), Σκληρός, Πρέκας 13 (3), Καναβός 8, Παρασκευόπουλος 2.

 

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ζαφειράκης Νάουσας-Ηράκλειο    57-68
Ν. Κεραυνός-Προμηθέας Π.    70-87
ΔΕΚΑ-Παναθηναϊκός    61-77
Ολυμπιακός-Περιστέρι    71-73
ΣΗΜΕΡΑ (ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)
13:00, ΔΕΚΑ-Ολυμπιακός (3η-4η θέση)
15:30, ΠAO-Περιστέρι (1η-2η θέση)

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη με την ιστορική ομάδα ΑΟ Ν. Κεραυνός Λάρισας η οποία μετείχε στην τελική φάση του 50ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων που διεξάγεται στη Λάρισα και ολοκληρώνεται σήμερα με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων και το ΕΑΚ Λάρισας.
Η συνάντηση έγινε παρουσία του προέδρου της ΔΗΚΕΛ, Ε. Μόρα, του αντιδημάρχου Αθ. Αδαμόπουλου και του προπονητή της ομάδας Αντ. Πάκα.
Ο Δήμαρχος δώρισε στην ομάδα μπάλες του μπάσκετ και ευχήθηκε στους παίκτες καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Κεραυνός Λάρισας, με τη συμμετοχή των αδερφών Σπανούλη και τους Βλαχούλη, Ζουμπά, Μιχμίζο, Χατζημπύρρο, Αθανασόπουλο, Δεληχρήστο, Χασανίδη, Πάκα και Κοντονάσιο είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass