«Καθάρισε» στο α’ μέρος και πέρασε στην κορυφή

*Η ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΕ 3-1

Δημοσίευση: 21 Απρ 2023 11:40

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Πελασγιώτιδα, η οποία στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-14 επικράτησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» του Προμηθέα με 3-1 και σε συνάρτηση με την ισοπαλία στο «Club Βουτυρίτσα» πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο α’ ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων. Συγκεκριμένα στο 6’ ο Ανυφαντής με κοντινό πλασέ μετά από κόρνερ και ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα έγραψε το 0-1, ενώ στο 12’ ο Σπανός εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2). Ο ίδιος παίκτης στο 32’ με ωραία ενέργεια, μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 62’ ο Αντωνούλης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Τζιώρας, Αναστασίου Ιόλη, Παζάρας, Τσακνάκης, Στεφανή Αφροδίτη, Κοταρέλας, Νταναβάρας, Αντωνούλης, Τζίκας, Αρσενίου Β., Αρσενίου Ορ. (Αλεξίου, Μπαλόλι, Ρεντόπουλος, Μανδυλάς).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Παπακωστούλης): Σταυροθανασόπουλος, Κορκόβυλος, Τρέχας, Κουπατσιάρας, Μαρσιώτης, Δαμασιώτης, Αρβανίτης, Γκίτσης, Τσιλιάκος, Σπανός, Ανυφαντής (Σπαχίου, Καραδούκας, Ιωαννίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass