«Εσπασε» το απόλυτο της ΑΕΛ (1) και ανέβηκε στο «ρετιρέ»

*ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) ΜΕ 2-1 *MVP Ο ΤΕΝΕΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΦΑΟΥΛ

Δημοσίευση: 21 Απρ 2023 11:30

Τη νίκη της ημέρας πέτυχαν οι Ατρόμητοι/Θύελλα (1), οι οποίοι επικράτησαν στο ντέρμπι κορυφής της ΑΕΛ (1) με 2-1 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Κ-14.

Η ομάδα του Δημήτρη Βασιλόπουλου «έσπασε» το απόλυτο των «βυσσινί», καθώς τους υποχρέωσε στην πρώτη τους φετινή ήττα (μετά από δέκα σερί νίκες) και παράλληλα ανέβηκε στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Τενεκές, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών με απευθείας εκτελέσεις φάουλ από τα 40 περίπου μέτρα. Συγκεκριμένα το 1-0 έγινε 31’ και το 2-0 στο 60’, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 67’ με τον Τζάρτα.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πάθος τη νίκη και να δημιουργούν αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι καλύτερες ευκαιρίες χάθηκαν από τους Τσιανογιάννη (35’), Τζάρτα (34’, 47’) και Αναγνώστου (41’).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (1) (Δ. Βασιλόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μπουρντένας, Κανάκης, Ζαχαριάς, Τενεκές, Νινίκας, Τσιανογιάννης, Τόπης, Τοπουζίδης, Σταθάκος, Κυριάκος.
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Μπακογιάννης, Αγραφιώτης, Φετβατζής, Σφόρτσας, Αναγνώστου, Βασιλείου, Παλλίδης, Τσιανάβας, Τζάρτας, Τσούμαρης (Χρυσόπουλος, Τζήμας, Πατσίκας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass