Λευκή ισοπαλία απέσπασε στη Ρόδο ο Ηρακλής Λάρισας

Ηταν καλός στην επανάληψη και πήρε δίκαια τον βαθμό

Δημοσίευση: 10 Απρ 2023 11:40

Ιδ. ανταπόκριση
Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, ο Ηρακλής Λάρισας επέστρεψε χθες στα θετικά αποτελέσματα και απέσπασε λευκή ισοπαλία από τον Διαγόρα.


Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου για τη 19η αγωνιστική της Super League 2, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο πρώτο ημίχρονο και τους «κυανόλευκους» να ανεβάζουν ρυθμούς στην επανάληψη και να προσπαθούν για να φτάσουν στη νίκη.
Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ο Μαγκάκης με γύρισμα από τα δεξιά βρήκε τον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Μανιά, ο οποίος, όμως, δεν κατέφερε να βρει την μπάλα, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τον Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γρήγορο γκολ και απείλησαν στο 12'. Ο Τάτσης με ωραία σέντρα τροφοδότησε τον Μανιά στο δεύτερο δοκάρι, ο υψηλόσωμος φορ των γηπεδούχων έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα αφού κόντραρε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 25' ο Παραστατίδης κινήθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ηρακλή, έκανε το πλασέ, ωστόσο ο Φαρμάκης βρέθηκε σε ετοιμότητα μπλοκάροντας στο κέντρο της εστίας του. Μετά το πρώτο ημίωρο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, όμως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 38' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιαντούλα, ο Γιανναράκης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Μανιά, όμως το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Φαρμάκη. Η μοναδική ευκαιρία από πλευράς φιλοξενουμένων ήρθε δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κέρι έκανε το γύρισμα προς την περιοχή, ο Γκουγκούδης κινήθηκε στην πλάτη του Τάτση, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, όμως δεν κατέφερε να βρει στόχο, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη ανέβασαν την απόδοσή τους, έψαξαν το γκολ, κυρίως με τις ατομικές ενέργειες του Λούκας Γκαρσία, ωστόσο δεν μπόρεσαν να «φτιάξουν» τη μεγάλη φάση. Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας ο ρυθμός του παιχνιδιού χάθηκε, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απώλεσαν το καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.
Ο Λούκας Γκαρσία ξεχώρισε από πλευράς Ηρακλή. Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός προσπάθησε με τις ενέργειές του να απειλήσει την εστία του Μπίντση.
Καλή παρουσία από τον Μιχάλη Μανιά, για τον Διαγόρα, ο οποίος, παρότι δεν βρήκε δίχτυα, είχε συμμετοχή σε όλες τις ευκαιρίες των «κυανέρυθρων».
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπαϊρακτάρης Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Αραβίδη και Μητροφάνη, όλοι από την Ένωση Αθηνών.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Μπίντσης, Πετράκης (86' Παπαϊωάννου), Γιανναράκης, Μανιώτης, Μαγκόκης (59' Αντεσίνα), Καραμάνης, Τσιαντούλας (73' Μιχόπουλος), Παραστατίδης (73' Αριας), Τάτσης, Σταμένκοβιτς (86' Καβαλιέρι), Μανιάς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λαγωνίδης (74' Μπαλαμώτης), Χατζής, Μπόσιο, Λίταινας, Κέρη, Γκαρσία, Κάσας.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ:
Σημαντικός και ο βαθμός…

Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια των παικτών του ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα επισήμανε τα εξής: «Μετά από τρία παιχνίδια στα οποία γνωρίσαμε ισάριθμες ήττες, επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα και ο βαθμός εκτιμώ πως είναι σημαντικός. Και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι και να μη χάνεις. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και την ολοκληρώσαμε με θετικό πρόσημο.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέποντας μόνο τον επόμενο αντίπαλο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass