Στηρίζει Run for Autism και 9ο Zumbathon ο Δήμος Λαρισαίων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 11:20

Τις εκδηλώσεις Run for Autism και 9ο Zumbathon που πραγματοποιούνται σήμερα υποστηρίζει ενεργά και ο Δήμος Λαρισαίων, καλώντας παράλληλα και τους πολίτες να στηρίξουν τις δύο πρωτοβουλίες που είναι αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.


Αρχικά, στις 11:00 και στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Α’ Αρχαίο Θέατρο οι εκκίνηση των αγώνων Run for Autism (Αγώνας Δρόμου Παιδιών 400 μέτρων (Γέφυρα Πηνειού-Αρχαίο Θέατρο) και Αγώνας Δρόμου Ανδρών - Γυναικών 5.000 μέτρων (Αρχαίο Θέατρο - κοίτη Πηνειού - Αρχαίο Θέατρο) Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την αγορά ενός μικρού λεωφορείου 9 θέσεων, που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης ωφελούμενων των δομών του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, (Κέντρο Ημέρας «ΧAΡΑ Ι» και Οικοτροφείο «Ελευθερία»).
Ο 1ος Αγώνας «Run For Autism» στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας διοργανώνεται σε συνεργασία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, ο Σύλλογος Α.Σ. Πελασγός, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας, η Π.Ε.Π.Φ.Α. Ν. Λάρισας και ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας. Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι 5 χλμ. και παιδικός αγώνας 400 μέτρων.
* * *
Στις 12 το μεσημέρι είναι η προγραμματισμένη η έναρξη του 9ου Zumbathon στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ, που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Δήμο Τεμπών. Είκοσι (20) Zumba εκπαιδευτές έρχονται απ' όλη την Ελλάδα, στην πόλη μας, για να συνεισφέρουν, στην υλοποίηση των σκοπών της εκδήλωσης, για την ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Λάρισας.  Πρόκειται για μία εκδήλωση, θεσμό για την πόλη μας, με χορό, μουσική, άσκηση και ψυχαγωγία, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλο τον κόσμο, δίνοντας τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί να συμμετέχει ενεργά. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass