Μονόδρομος η νίκη για τον Π.Ο.Ε.

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ (16:00) - Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 11:10

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πολύ κρίσιμα παιχνίδια δίνουν σήμερα στις 16:00, τόσο ο Π.Ο. Ελασσόνας όσο και ο Δωτιέας Αγιάς, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στη Γ' Εθνική κατηγορία.


Συγκεκριμένα η ομάδα της Ελασσόνας θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης, ενώ το σωματείο της Αγιάς επίσης έχει ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το ευχάριστο για τους τεχνικούς των δύο ομάδων, Στέλιο Αρσένο (Π.Ο.Ε.) και Σωτήρη Ζιώγα (Δωτιέας), είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες.
Στην ομάδα της Αγιάς, η οποία θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα που έχει για τη σωτηρία και αρχίζει από τη σημερινή αναμέτρηση ουσιαστικά η αντεπίθεση, αμφίβολος θεωρείται μόνο ο εκ των αρχηγών Βασίλης Ντακούλας.


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.
Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής και όχι μόνο, απευθύνουν άπαντες στον Π.Ο. Ελασσόνας, για το ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Άπαντες στον Σύλλογο του Π.Ο. Ελασσόνας απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της περιοχής και όχι μόνο, να δώσουν δυναμικό "παρών" στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΠ Κοζάνης. Το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και η παρουσία των φιλάθλων θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Θα υπάρχει δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και παιδιά κάτω των 18 ετών, όπως επίσης και για τους γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου με τα παιδιά τους.
Σήμερα Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, για να παραμείνει η ομάδα της πόλης μας εκεί που της αξίζει».


ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
*Δωτιέας-Ολυμπιακός Βόλου (γηπ. Αγιάς): Σωτήριος Πέτσας, Χρήστος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων), παρ. Ιωάννης Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)
*Π.Ο. Ελασσόνας-Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης: Γεώργιος Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), Αθανάσιος Δόδογλου (Φθιώτιδας), Θεόδωρος Κατσαρός (Ευρυτανίας), παρ. Περικλής Τουτούκης (Τρικάλων)


ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(22η αγ.-16:00)
Κοζάνη-Μακεδονικός Φούφα
Καστοριά-ΑΟ Χανιώτης
Εθν. Ν. Κεραμιδίου-Πιερικός
Δωτιέας Αγιάς-Ολυμπιακός Β.
Σβορώνος-Αγγελοχώρι
Εδεσσαϊκός-ΠΑΟΚ Κρηστώνης
ΠΟ Ελασσόνας-ΑΕΠ Κοζάνης


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κοζάνη    43-11    47
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2. Πιερικός    30-20    34
3. ΑΟ Χανιώτης    33-27    34
4. Σβορώνος    24-20    32
5. Κεραμίδι    24-18    31
6. Αγγελοχώρι    34-22    30
7. Καστοριά    16-20    28
8. ΠΑΟΚ Κρηστώνης    18-33    26
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9. Εδεσσαϊκός    20-24    26
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10. Π.Ο.Ε    14-17    26
11. ΑΕΠ Κοζάνης    25-33    25
12. Μακεδονικός    15-22    23
13. Ολυμπιακός Β.    10-17    19
14. Δωτιέας Αγιάς    9-32    17
*Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις πέντε τελευταίες ομάδες της κατάταξης υποβιβάζεται και ο χειρότερος 9ος από τους 2ο, 3ο, 4ο και 5ο ομίλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass