Αυτή η ΑΕΛ ξέρει να… κερδίζει

*Η Κ-15 ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΕ 3-0 *ΤΑ ΓΚΟΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΝΤΟΣ 2 ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη, Φωτ.: Ηλίας Μπίνας

Αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η Κ-15 της ΑΕΛ κέρδισε στο γήπεδο της Ανάβρας την 17η αγωνιστική της Super League, την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, με σκορ 3-0.
Αυτή η ΑΕΛ λοιπόν των… πιτσιρικάδων ξέρει να κερδίζει και η δουλειά του Θεόδωρου Ελευθεριάδη, φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα αξίζει να αγωνίζεται σε καλύτερα γήπεδα…
«Είναι κρίμα να μην προσεχθούν αυτά τα παιδιά, η ημέρα μου γεμίζει βλέποντας αγώνες της Κ-15 και της Κ-17, που επίσης έχει μια εξαιρετική ομάδα», επισήμανε ο Δημήτρης Καψάλης από το Γερακάρι Αγιάς, ο οποίος δεν χάνει αγώνες των μικρών, έχει άποψη, αλλά ποτέ δεν θέλει να κρίνει-λόγω και του χαρακτήρα του- πράγματα που δεν τον αφορούν.
Κατά τα άλλα, ήταν μια εύκολη νίκη για τους «Βυσσινί» που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία χωρίς να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και κατέκτησαν τρεις ακόμη βαθμούς.
Ο Δημήτρης Όντος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 20'με σουτ από αριστερά, ενώ σημείωσε και το 2-0, επίσης με σουτ, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου(41'). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κώστας Μπασδέκης στο 56’, που έβαλε την… υπογραφή του στην σημαντική αυτή νίκη.
Μάλιστα η ΑΕΛ εκτός από τα τέρματα, είχε και τρία δοκάρια στον αγώνα με τους Όντο, Αγοραστό, Νίκο Αβραμούλη, με τον Πανσερραϊκό να δίνει και αυτός μια καλή μάχη, αλλά δεν ολοκλήρωνε θετικά τις προσπάθειές του.
Διαιτητής ήταν ο κ. Αστέριος Κοσμάνος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Παναγιώτη Ντελέζο, Δημήτριο Αναγνωστόπουλο, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
ΑΕΛ (Θεόδωρος Ελευθεριάδης): Σπανός, Μπαργιώτας, Αλμπάνης, Αβραμούλης, Δεμίρης (65′ Πατσιώνης), Λυγούρας, Αγοραστός (65′ Μητρακόπουλος), Μπασδέκης (60′ Καραγιάννης), Τσακνάκης Γ. (41′ Βασιλόπουλος), Τσακνάκης Μ. (65′ Γκουγκουλιάς), Όντος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Κατιάκος, Γκουντενούδης, Βασιλάκος, Κουκούτσης, Καμήλαλης, Μπαντής, Πέτσας, Κωνσταντινίδης, Φούρλιος, Κυριακού, Σαββίδης.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Χριστοφορίδης, Σιώπης, Ιακάρης, Κίρδας, Ανδρεάδης.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Βόλος – ΠΑΟΚ    0 - 1
Άρης – Δόξα Δράμας    4 - 1
ΑΕΛ – Πανσερραϊκός    3 - 0
*Ρεπό: Παναιτωλικός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ    41
ΑΕΛ    32
Άρης    29
Παναιτωλικός    16
Δόξα Δράμας    13
Βόλος    9
Πανσερραϊκός    5
*H K-15 της ΑΕΛ στη συνέχεια θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass