Κέρδισε και η ΑΕΛ Κ-17

*ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕ 1-0 *ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΙΩΡΑΣ ΣΤΟ 80'

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2023 12:07

Πολύτιμη νίκη πέτυχε και η ομάδα Κ-17 της ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, κέρδισε στο γήπεδο Καλοχωρίου τον Παναιτωλικό, με 1-0.


Για την ομάδα του Γιάννη Σιάρκου, το γκολ πέτυχε στο 80' ο Νίκος Βλιώρας με πλασέ μέσα από την περιοχή , μετά την εξαιρετική ασίστ του Τζιότζιου.
Οι νικητές είχαν και μια μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, όταν ο Μπέης μετά από θαυμάσια πάσα του Κουκουράβα, με πλασέ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι.
Λίγο πριν το φινάλε στο 88', οι «βυσσινί» είχαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους, όμως ο Νίτσος σε αντεπίθεση έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο αντίπαλος αμυντικός.
Και ο Παναιτωλικός είχε μια τεράστια στιγμή στα τελευταία λεπτά, από στημένη φάση, με τον Γαλαζούλα να μην καταφέρνει να την στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Θεόδωρος Κοντογιώργος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Πέτρο Γκάγκα, Ιωάννη Βαλιώτη, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
ΑΕΛ (Γιάννης Σιάρκος): Κοβούσογλου, Ντιντής, Γκρόζος (78’ Μπρισίμης), Μπαντραλέξης, Γκατζιάς, Πολύζος, Μπέης (65’ Νίτσος), Κουκουράβας, Βλιώρας (89’ Γραββάνης), Μπέζας, Χριστώνης (65'Τζιότζιος)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζαραιδόνης, Γαλάτσος, Βλαχοδήμος, Θεογιάννης, Σαββίδης, Κεχαγιάς (82′ Σαραγιάννης), Καπνιάρης, Γιωτόπουλος (65′ Χότζα), Γαλαζούλας, Μπελάλης (46′ Ελέζι), Κακιώνης (62′ Παυλίδης)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΠΑΟΚ    32
ΑΕΛ    18
Παναιτωλικός    18
Άρης    18
Βόλος ΝΠΣ    17
ΠΑΣ Γιάννινα    16
ΠΑΣ Λαμία    6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16η)
Β' ΦΑΣΗ ΣΤ' ΌΜΙΛΟΣ
Άρης-ΑΕΛ(26/3, 12:00, γηπ. Πυλαίας)
Παναιτωλικός-Βόλος
ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία
*Ρεπό: ΠΑΟΚ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass