Τι θα γίνει με τα χρήματα των ομάδων της Super League 2

*Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚΑΚΗ

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2023 10:35

Η προσφυγή του Αντώνη Ροκάκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά του εκλογικού αποτελέσματος για την προεδρία της Super League 2 (ως γνωστόν εκλέχθηκε ο Πέτρος Μαρτσούκος με ψήφους 13-12) θα κρίνει τη χρηματοδότηση των ομάδων.


Συγκεκριμένα, αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:30 με συνήγορο του Ροκάκη τον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ δικηγόρο Αλέξη Κούγια.
Αν κερδίσει ο κ. Ροκάκης, θα προκηρυχθούν νέες εκλογές και στη συνέχεια θα γίνουν συναντήσεις για τα χρήματα από τη φορολόγηση του Στοιχήματος του εκλεγμένου προέδρου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και τον πρόεδρο της Super League 1, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο κ. Ρακάκης θα κερδίσει σημαντικό χρόνο, καθώς ήδη έχει κάνει τις δύο συναντήσεις και έχει καταλήξει σε συμφωνία. Σε περίπτωση που ο Μαρτσούκος κερδίσει το δικαστήριο, θα υπάρξει ένας νέος κύκλος συναντήσεων με Αυγενάκη και Μαρινάκη, που αν δεν φέρει συμφωνία, τότε οι ομάδες κινδυνεύουν να μην πάρουν χρήματα και με τις περισσότερες να αδυνατούν να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Εάν δεν υπάρξει αναβολή της εκδίκασης κι αν υπάρξει μια μικρή προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων, η απόφαση του Διαιτητικού αναμένεται να εκδοθεί τέλος Μαρτίου.
Και οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν υπομονή για τη χρηματοδότηση μέχρι τα μέσα Απριλίου αν εκλεγεί ο κ. Ροκάκης, λόγω των συμφωνιών που έχει ήδη πετύχει, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ίσως εκταμιευτούν στα μέσα Μαΐου (με 75.000 ευρώ για κάθε ομάδα να είναι εγγυημένα απ’ όλους)…ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass