Ενδεκάδα-γρίφος από τον Ταουσιάνη

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2023 12:00

Επιστροφή στη δράση μετά από 40 μέρες για την ΑΕΛ, η οποία αντιμετωπίζει στο θεσσαλικό ντέρμπι που θα γίνει στο γήπεδο Αλκαζάρ την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League 2. Η λαρισινή ομάδα θέλει τη νίκη για να μπορέσει να διατηρήσει την απόσταση των έξι βαθμών από τον Πανσερραϊκό.


Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα στον αγώνα και να μην ασχολούνται με τη βαθμολογία, αφού αυτήν τη στιγμή υπάρχει πάνω από ένας γύρος πρωταθλήματος και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι να πιστοποιούν την αγωνιστική τους βελτίωση από τα προηγούμενα, ώστε να αντανακλά στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αφού κάποιοι παίκτες (π.χ. Γκόλιας) γνωρίζουν τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν από τη θητεία τους στην ΠΑΕ ΑΕΛ και θέλουν και αυτοί τη νίκη για να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 13.45 και θα είναι τηλεοπτικό (ΕΡΤ3).
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενώ η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο, αφού όλοι οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γκοτζαμανίδης και οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος και Γαρουφαλιάς.
Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, οι ενδείξεις είναι ότι κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Σουλούκος, στην άμυνα οι: Καλουτσικίδης (δεξιά), Ηλιάδης, Κόλα (σέντερ μπακ), Μαϊδανός (αριστερά), στη μεσαία γραμμή θα παίξουν τρία δυνατά χαφ, οι: Θωμαΐδης, Πλέγας (θα βρεθεί κόντρα στην πρώην του ομάδα) και Κ. Παπαγεωργίου, και στην επίθεση οι: Πεντρόσο, Τσιριγώτης και Νικολιάς.
Πάντως, όλα αυτά είναι σενάρια, καθώς και ο Μαυριάς με τον Μαξιμένκο μπορούν να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΤΟΠΙΝΓΚ
Σε σεμινάριο anti-doping παρέστησαν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν την έναρξη της προπόνησης στο προπονητήριο της ομάδας στα Δένδρα.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπ’ ευθύνη του επικεφαλής γιατρού των «βυσσινί», χειρουργού-ορθοπεδικού, Γιώργου Μπασδέκη, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που απαιτούνται για την αδειοδότηση.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass