ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

Χάρη στην ομάδα έφθασα σε υψηλά αξιώματα

*ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΛΑΣ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2023 12:20

Του Σωτ. Κέλλα
Ο Χρήστος Παπαδημητρίου έγραψε μια πρωτιά ιστορική για τον λαρισινό αθλητισμό, καθώς έγινε ο πρώτος διοικητικός από τη θεσσαλική πρωτεύουσα στην Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας μετά την πρόσφατη εκλογή του, ενώ είναι από τους ελάχιστους παράγοντες που υπάρχουν σε διοικήσεις ομοσπονδιών.


Η εκλογή του Χρήστου Παπαδημητρίου με 28 ψήφους στους 36 δείχνει και την απεριόριστη εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπό του, απόρροια και του έργου του ως παράγοντα που έφερε τη ΛΑΡΙΣΑ FUTSAL στην Α’ εθνική κατηγορία, πετυχαίνοντας και τον στόχο φέτος της παραμονής στην κατηγορία.
Σε δηλώσεις του στην «Ελευθερία» τόνισε τα εξής: «Αποτελεί για μένα μεγάλη και εξαιρετική τιμή η εκλογή μου στο νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του πανελλήνιου δικαιοδοτικού οργάνου της σάλας στην Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, η οποία αποτέλεσε και για μένα έκπληξη, πιστεύω ότι οφείλεται στην εικόνα που έχει δείξει η ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, μια ομάδα συνώνυμο της εξέλιξης και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου Σάλας. Φθάσαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε στην Α’ εθνική κατηγορία, αλλά και να γεμίζουμε το κλειστό του Αγίου Θωμά, όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ.
Ευχαριστώ πολύ τις ομάδες που με εμπιστεύτηκαν για να βοηθήσω το ποδόσφαιρο σάλας και από άλλο πόστο. Θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσής μας, τον κ. Αυλωνίτη Νικόλαο, με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.
***
Πρόεδρος παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη θητεία ο Νίκος Αυλωνίτης, όντας άλλωστε ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του ισχυρού άνδρα. Αναλυτικά: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νίκος Αυλωνίτης. ΜΕΛΗ Δ.Σ.: Νικήτας Τζιουβέλης, Νικόλαος Κωστής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Καλλιόπη Βέκρη, Απόστολος Κατσαρός, Νίκος Μητσόπουλος, Γιώργος Κατσάμπας, Περικλής Παπαδόπουλος. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Ιωάννης Δρόσος-Αγγελόπουλος, Ιωάννης Δημητριάδης, Δόξα Τσαγκαράκη. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κωνσταντίνος Βαρυπάτης, Ιωάννης Γκοβάτσος, Στυλιανή Χριστίνα-Κασσελάκη.
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, Νίκος Αυλωνίτης, με αφορμή τις εκλογές της 6ης Μαρτίου, ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ. για όλα όσα πέτυχαν από κοινού αυτά τα χρόνια και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Μαζί πετύχαμε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια της κοινής πορείας μας. Πήραμε δύσκολες, αλλά αναγκαίες αποφάσεις για να πάει μπροστά το αγαπημένο μας άθλημα. Εργαστήκατε σκληρά όλοι σας, δώσατε και την ψυχή σας για να τιμήσετε όλους εκείνους που σας είχαν εμπιστευτεί και θέλω να πιστεύω ότι τους βγάλατε ασπροπρόσωπους.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σάλας προοδεύει, τα πρωταθλήματά μας γίνονται ολοένα και καλύτερα χρόνο με τον χρόνο και η συμβολή σας είναι τεράστια. Βγήκαμε αλώβητοι μέσα από προκλήσεις και δυσκολίες όπως ο κορονοϊός, δεν κάναμε βήμα πίσω, ούτε φοβηθήκαμε να πάρουμε όλα εκείνα τα μέτρα που θα μας κρατούσαν όρθιους.
Καλή επιτυχία σε όλους υποψήφιους των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αρμονικά, να διαφωνούμε και να συμφωνούμε, με στόχο να παίρνουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Άλλωστε, η σύνθεση διαφορετικών απόψεων είναι εκείνη που θα μας πάει μπροστά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass