ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ:

Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο…

ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2023 11:11

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ: Ένα χωριό ορεινό του Δήμου Ελασσόνας, που έχει το ποδοσφαιρικό της καμάρι, την Προοδευτική, ομάδα που οδηγεί την κούρσα, στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, μετρώντας έντεκα νίκες σε ισάριθμα ματς.


Αν μη τι άλλο, ένα σημαντικό επίτευγμα για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά που δηλώνει αποφασισμένο να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς, προκειμένου να επιτευχθεί ο ξεκάθαρος στόχος της ανόδου.
Μια ομάδα που διαθέτει και εμπειρία, αλλά και νιάτα και στα χέρια του πολύπειρου προπονητή, έχουν μετατραπεί σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο που αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, βάζοντας συνάμα γερά θεμέλια για το μέλλον.
Το δικό του στίγμα για τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία των «λύκων» έδωσε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος κάθεται στην άκρη του πάγκου για 20 συναπτά έτη (από το 2003 μέχρι και σήμερα, ενώ συνολικά έχει πάνω από 30 χρόνια στην Προοδευτική), προσφέροντας σημαντικό έργο:
«Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση τόσο για την εντυπωσιακή μας πορεία, αλλά πολύ περισσότερο για τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά. Το γεγονός πως σε κάθε προπόνηση, υπάρχει συμμετοχή με την παρουσία 20 και πλέον παικτών αποδεικνύει πως κάτι καλό γίνεται και άπαντες έχουν αντιληφθεί τη σημασία της φετινής χρονιάς γενικότερα. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, δεν το κρύβουμε πως ξεκάθαρα στόχος είναι η άνοδος στη Β’ ΕΠΣΛ, μια κατηγορία που μας ταιριάζει και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος, έτσι ώστε στο φινάλε να πανηγυρίσουμε».
* Την Κυριακή ακολουθεί μια δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τοξότη. Πώς βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;
- Ανεξάρτητα ποιον έχουμε απέναντι μας, εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και καλούμαστε να κάνουμε το παιχνίδι μας, κατακτώντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τη δυναμική του Τοξότη, αλλά γνωρίζουμε καλά και τις δυνατότητές μας και θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση της νίκης που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου. Διοίκηση, η κοινότητα του χωριού και ο φίλαθλος κόσμος στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή και μας δίνουν δύναμη να δώσουμε το κάτι παραπάνω, δικαιώνοντας όλους όσοι μας πιστεύουν…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass