Ο Νίκος Χρόνης νέος τεχνικός στον Σμόλικα

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης, η οποία προσπαθεί να παραμείνει στην Α’ τοπική κατηγορία και βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναγροτικό με 1-0, είχαμε τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπανικολάου και η διοίκηση των «πράσινων» αναζήτησε νέο προπονητή και τον βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Χρόνη, πρώην τεχνικού της Δήμητρας Γιάννουλης, του Δαμασιακού, της Ελπίδας Μεσοχωρίου και της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Όμως, ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει στο μεθεπόμενο παιχνίδι του Σμόλικα, με τη Δόξα Βλαχογιαννίου, το Σάββατο 11 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Όσον αφορά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Φαλανιακό, υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο Γιάννης Κόκκινος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, ενώ τώρα είναι γενικός αρχηγός στον Σμόλικα.
Θα βρεθεί δε αντίπαλος κόντρα στον Τάκη Παραφέστα, με στόχο ο Σμόλικας να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς και να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Η ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας με τον Παπανικολάου έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Σμόλικα είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανικολάου. Τον ευχαριστούμε θερμά για τον επαγγελματισμό και το ήθος του και του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Εις το επανιδείν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass