Εκοψε πίτα, εγκαινίασε νέα γραφεία

*Ο Σ.Ε.Π.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ *ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΨΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 12:25

Λαμπρή εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Π.Ν. Λάρισας (παλαίμαχοι), ο οποίος έκοψε πίτα και εγκαινίασε τα νέα του γραφεία, στον χώρο του Bowling, στην οδό Βόλου.


Παράλληλα τιμήθηκαν και ένας παλαίμαχος από κάθε Δήμο του Νομού Λάρισας, όπως επίσης ο Γιώργος Μπαλαντές για τη βοήθεια που προσφέρει στον Σύλλογο, αλλά και ο Κρανιώτης Κώστας Μαστοροδήμος, για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο που ταξίδευσε από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, για να έρθει στη Λάρισα.
Όσον αφορά τους παλαίμαχους οι οποίοι τιμήθηκαν, αυτοί είναι οι: Από τον Δήμο Λαρισαίων ο Βαγγέλης Καρέλιας, από τον Δήμο Φαρσάλων η οικογένεια Ταστεμερίδη, από τον Δήμο Αγιάς ο Μιλτιάδης Τσοφλίκης, από τον Δήμο Ελασσόνας ο Νίκος Σαπουνάς, από τον Δήμο Τυρνάβου ο Χρήστος Λόλας, από τον Δήμο Τεμπών ο Μιχάλης Ρούπας, ενώ δόθηκε και ένα λάβαρο (της προσφέρθηκε και μια ανθοδέσμη) στη Μαρία Γίτση, φίλη του Συλλόγου, για το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί.
Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Alfa Wood, που βοηθά σημαντικά τον Σ.Ε.Π.Ν. Λάρισας, σε όλες τις εκδηλώσεις του.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και τα εγκαίνια των νέων γραφείων, εν συνεχεία έγιναν οι απονομές, η κοπή της πίτας και η λαχειοφόρος με 17 δώρα αξίας το καθένα από 50 έως 400 ευρώ (ο ΣΕΠΝΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλες τις εταιρείες που πρόσφεραν τα δώρα και τα φλουριά). Τρία φλουριά είχε η πίτα φέτος μετά από κλήρωση οι 2 τυχεροί κέρδισαν από ένα καλάθι ζυμαρικά, προσφορά της Μέλισσας και μια φιάλη τσίπουρο Βρυσσά.
Ενας υπερτυχερός κέρδισε 100 € από τον χορηγό του Συλλόγου και το 2023 την εταιρεία De-Tox και τον πρόεδρο - διευθύνοντα σύμβουλο Άκη Μεσσή. Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις από τον πρόεδρο Μανόλη Γαραζανάκη (σ.σ. τιμήθηκε από τους συνεργάτες του), ήταν ότι την 1η Απριλίου ο ΣΕΠ θα φιλοξενήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από την Κύπρο του Δήμου Ύψωνα Λεμεσού για να γίνει αδελφοποίηση στη Λάρισα, ενώ επίσης προγραμματίζεται εκδρομή στο Ηράκλειο Κρήτης το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι εκπρόσωποι από την ΕΠΣΝΛ, ο Αργύρης Γκρίμπας, από τον Δήμο Λάρισας, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Δριστέλλας, Δημήτρης Παπαποστόλου, από τους παλαίμαχους του Απόλλωνα Λάρισας, ο Νίκος Κακαγιάννης, από τον Σύνδεσμο Προπονητών Λάρισας, Θανάσης Μπάρδας και Αποστόλης Νεμπεγλέρας, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΝΛ Πέτρος Τσακνάκης και ο υποψήφιος δήμαρχος, Θανάσης Μαμάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass