Ανάμεικτα συναισθήματα

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ… ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2023 13:10

Μία νίκη στην ηλικιακή κατηγορία Κ-16 (1-0) και μία… άδικη ήττα στην Κ-14 (με το ίδιο σκορ) ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ στη χθεσινή 3η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων στα Τρίκαλα.

Η ουσία είναι ότι η Κ-16 διατηρεί τα σκήπτρα στον Όμιλό της και είναι το φαβορί, ενώ η Κ-14, άσχετα αν υποχώρησε στη 2η θέση, παραμένει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, η οποία θα κριθεί, όπως όλα δείχνουν, στον β’ γύρο της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14, η ομάδα της Λάρισας βάσει της εικόνας της αναμέτρησης άξιζε τη νίκη και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό έχει να κάνει με ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις που εμπόδισαν τη λαρισινή ομάδα να φτάσει στον στόχο της.
Δεν είναι μόνο τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν, αλλά και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τσανογιάννη στο 36’, για τα οποία εκφράστηκαν έντονες διαμαρτυρίες.
Η ΕΠΣΛ έκανε φανερές τις προθέσεις της από την αρχή και απείλησε στο 12’ με τον Κανάκη και στο 16’ με τον Τσανογιάννη, ενώ στο 22’ χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Καλογιάννη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τρικαλινό τερματοφύλακα.
Στο 36’ η Λάρισα ζήτησε πέναλτι όταν ο Τζέλης ανέτρεψε τον Τσανογιάννη μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΕΠΣΛ να απειλεί στο 41’ με το συρτό σουτ του Καλογιάννη, ενώ στο 48’ και αφού η ομάδα της Λάρισας έχανε τις ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν όταν ο Μπουχώρης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0.
Στο 78’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Αδάμο, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια και διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η Λάρισα ήταν άκρως επιθετική στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο της ισοφάρισης, ακόμη και στο 84’ όταν ο Ζούτπης βγήκε απέναντι στον Τζέλη, αλλά ο γκολκίπερ της ΕΠΣΤ (κορυφαίος των γηπεδούχων) απέκρουσε σωτήρια.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τζέλης, Κοτρώτσιος, Ζαφείρης (67’ Κανάτας), Κωστόπουλος, Τζιορτζιώτης, Παπακώστας Σ., Πατουλιώτης (73’ Τσακνάκης), Τόγιας, Μπουχώρης, Αδάμος, Μάνθος (67’ Μπήτος).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τζίντζηρας, Τενεκές, Κανάκης (53’ Ντάνας), Μπουρντένας (75΄ Τοπουζίδης), Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας (67’ Γδούπας), Καλογιάννης, Τσανούκας (53’ Θάνος), Ζτούπης, Τσανογιάννης (67’ Κούρτης).
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας    1-0
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Καρδίτσας    1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Τρικάλων    5-1    9
2. ΕΠΣ Λάρισας    8-2    6
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    2-5    3
4. ΕΠΣ Καρδίτσας    1-8    0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(1/3, 12:00)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

Η Κ-16
Μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ η οποία ξεπέρασε και το εμπόδιο των Τρικάλων με 1-0.
Η λαρισινή ομάδα πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς, ενώ θα μπορούσε να είχε διευρύνει το τελικό αποτέλεσμα καθώς δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 17’ ο Κουτζαηλίας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σαΐτη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 25’ όταν ο Μπιώτης ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Γκοτζάι κερδίζοντας πέναλτι, το οποίος εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας έτσι το 0-1.
Οι Λαρισαίοι έψαξαν το δεύτερο γκολ για να νιώθουν πιο σίγουροι, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν, με καλύτερη αυτήν του Δαλιού στο 75’, πέρασαν αναξιοποίητες.
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Ζιάγκας, Γκοτζάι (46’ Βουγιούκας), Οικονόμου Αγγ., Στρίβας, Σταμούλης (43’ λ.τ. Καραγιώργος), Παλαντζάς (75’ Οικονόμου Κ.), Μαυρόγιαννης, Ψύρρας, Κόκκαλης, Τελληγιαννίδης, Βασιλείου (55’ Τσακνάκης).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μουλτσιάς, Αρσένης, Καραμάνης, Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Τσιακμάκης, Σαΐτης (63’ Καγκελάρης), Κουτζαηλίας, Μπιώτης (83’ Μαξακούλης), Δριστέλας (77’ Δαούλας), Δαλιός (77’ Παπαδάκος).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας    0-1
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Καρδίτσας    1-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Λάρισας    8-1    7
2. ΕΠΣ Καρδίτσας    1-1    4
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    3-8    4
4. ΕΠΣ Τρικάλων    1-3    1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(1/3, 14:30)
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass