Μεγάλη αθλητική επένδυση στη Λάρισα με γήπεδα Padel σε έκταση 13 στρεμμάτων...

*«ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ» ΔΗΛΩΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ *ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ «Ε» Ο ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟΣ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2023 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Φεβ 2023 10:59
Η εμπλοκή του Ιμπραΐμοβιτς με εταιρεία Padel έχοντας συνέταιρο  τον Τόμας Σάντστρομ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι πίσω από την επένδυση αθλητικής εταιρείας παγκόσμιας εμβέλειας που έγινε στη Λάρισα Η εμπλοκή του Ιμπραΐμοβιτς με εταιρεία Padel έχοντας συνέταιρο τον Τόμας Σάντστρομ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι πίσω από την επένδυση αθλητικής εταιρείας παγκόσμιας εμβέλειας που έγινε στη Λάρισα

«Αθλητική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας συμφώνησε στη μακροχρόνια ενοικίαση χώρου (πάνω από δέκα χρόνια) στη Λάρισα, έκτασης πάνω από 13 στρεμμάτων, που ανήκει σε οικογένεια γνωστών Λαρισαίων για να δημιουργήσει Αθλητικό Κέντρο Padel.

Η αθλητική βιομηχανία αποτελεί μια αντανάκλαση της κοινωνίας και της οικονομίας και δείχνει ότι η Λάρισα είναι μια περιοχή που προσφέρεται για αθλητικές επενδύσεις και η ανάπτυξή της μπορεί να στηριχθεί σε αυτές. Ο κόσμος του αθλητισμού σημαίνει πολλά περισσότερα από αναψυχή και διασκέδαση. Η προσέλκυση επενδύσεων στο πεδίο του αθλητισμού συνιστά ένα παγκόσμιο φαινόμενο, ενώ τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια τάση για συνεχή ανάπτυξη και επέκταση του εύρους των τεχνολογικών και καινοτόμων εφαρμογών στον συγκεκριμένο τομέα». Αυτό ήταν το σχόλιο ιδιοκτήτη γνωστής Κτηματομεσιτικής Εταιρείας, με αφορμή δημοσίευμα για επένδυση γηπέδων Padel στη Λάρισα, συμφερόντων του γνωστού Σουηδού ποδοσφαιριστή Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Όταν ρωτήθηκε ο μεσίτης αν εμπλέκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, το σχόλιό του ήταν: «Δεσμευόμαστε από ρήτρα εμπιστευτικότητας. Ούτε επιβεβαιώνουμε ούτε διαψεύδουμε το γεγονός».
Το ίδιο υποστήριξε και ένας εκ των ιδιοκτητών της έκτασης που τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν πίσω από τη συμφωνία είναι εταιρεία που εμπλέκεται με τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Αυτό θα φανεί κατά την εξέλιξη του έργου ή στα εγκαίνια του Αθλητικού Κέντρου.
Η έκταση βρίσκεται στην παραποτάμια περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στον χώρο που ήταν το γνωστό κλαμπ «Χίλια Χείλια» και η οποία προσφέρεται για δημιουργία γηπέδων Padel με δεδομένους τους όρους δόμησης, ενώ υπάρχει άδεια λειτουργίας από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη (το μαγαζί λειτουργούσε μέχρι το 2018).
Στις συνομιλίες που κάναμε με όλους τους εμπλεκόμενους ζήτησαν να υπάρχει ανωνυμία.
Το σίγουρο είναι ότι υπογράφηκε συμβόλαιο μεταξύ της οικογένειας που έχει την έκταση και αθηναϊκής εταιρείας που εκπροσωπεί Εταιρεία Padel και θα κατασκευάσει διψήφιο αριθμό γηπέδων.
Κανένας δεν επιβεβαιώνει (αλλά και δεν διαψεύδει) αν θα είναι η εταιρεία Padel Zenter, η εταιρεία που έχει δημιουργήσει ο Ιμπραΐμοβιτς με τον Τόμας Σάντστρομ. Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος. Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour. Επίσης, ο Ιμπραΐμοβιτς έχει δημιουργήσει το Padel Ztore, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ιδρύθηκε από τους ίδιους ιδιοκτήτες με τους Padel Zenter. Η Padel Ztore προσφέρει ρούχα, αξεσουάρ και επιλεγμένες ρακέτες padel. Η Padel Ztore προσφέρει, επίσης, ρούχα και αξεσουάρ PZ Sportswear, η οποία είναι μια αποκλειστική μάρκα που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από τον ιδρυτή της Padel Ztore.
Πρόσφατα εκπρόσωπος του Economist προέβλεψε περαιτέρω συνεισφορά της αθλητικής βιομηχανίας στην οικονομία τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, όπου η συγκεκριμένη αγορά είναι μεν αντιμέτωπη με προκλήσεις, δημιουργεί δε ευκαιρίες. Μήπως η Λάρισα αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για αθλητικές επενδύσεις;

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass