Μάχη Λίβερπουλ με Ρεάλ Μαδρίτης

Η ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2023 9:00

Εννέα μήνες μετά τη «μονομαχία» τους στον τελικό του Champions League που αμαυρώθηκε από επεισόδια και σκηνές βίας στο «Σταντ ντε Φρανς», η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης τίθενται εκ νέου αντιμέτωπες, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.


Είναι μία από τις τέσσερις -πρώτες- συναντήσεις αυτής της εβδομάδας που ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος της φάσης των «16» στην κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο.
Έχοντας συνολικά 20 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League (14η Ρεάλ-6 η Λίβερπουλ), μάλλον δεν υπάρχει πιο εμβληματική συνάντηση-διαφήμιση του Champions League.
Τα όσα είχαν συμβεί τον περασμένο Μάιο στο Σεν Ντενί, με τη στάση της αστυνομίας απέναντι στους φιλάθλους της Λίβερπουλ, η οποία είχε οδηγήσει στην καθυστερημένη έναρξη του τελικού, θα είναι αναγκαστικά στο πίσω μέρος του μυαλού τους.
Η πρόσφατη δημοσίευση μιας ανεξάρτητης έκθεσης που ζήτησε η UEFA, η οποία διαπίστωσε ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ ήταν θύματα και η οποία κατονομάζει την UEFA και τη γαλλική αστυνομία ως άμεσα υπεύθυνες, φρόντισε να περιορίσει τον θυμό τους.
*Στο άλλο σημερινό παιχνίδι, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα υποδεχθεί τη Νάπολι στο «Deutsche Bank Park».
Αυτές οι δύο ομάδες πήραν σίγουρα διαφορετικούς... δρόμους για να φτάσουν στους «16», με τη Νάπολι να προκρίνεται κερδίζοντας τους πρώτους πέντε αγώνες της, ενώ οι Γερμανοί χρειάστηκαν το β’ μέρος του τελευταίου αγώνα με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να «σκαρφαλώσουν» στη δεύτερη θέση του ομίλου τους.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
22:00 Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι

ΑΥΡΙΟ
22:00 Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Ιντερ-Πόρτο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass