Δύο Μελιβοιώτισσες στην ίδια πόλη...

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2023 11:25

Μία πολύ ευχάριστη στιγμή εκτυλίχθηκε στο περιθώριο του φιλικού αγώνα Νεανίδων ανάμεσα στις αντιπροσωπευτικές ομάδες της χώρας μας και της Σερβίας (επικράτησε με 1-0), που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των προσεχών επισήμων υποχρεώσεών τους.


Μετά τη λήξη του παιχνιδιού είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρό πλέον ρυθμό η Μελιβοιώτισσα διεθνής διαιτήτρια Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, που διηύθυνε την αναμέτρηση, με τη συντοπίτισσά της Κατερίνα Τσιάπανου, η οποία ως στέλεχος της Εθνικής Γυναικών (βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Κατηκαρίδη) παρακολουθούσε από την κερκίδα τις μελλοντικές διεθνείς παίκτριες. Φυσικά, η ραγδαία εξέλιξη των δύο γυναικών στον τομέα τους αποτελεί στοιχείο που κάνει περήφανο κάθε Μελιβοιώτη και ιδίως όσους αγαπούν το λαοφιλέστερο άθλημα.
Τη διαιτητική ομάδα του σαββατιάτικου αγώνα συμπλήρωναν η Κατερινιώτισσα Βασιλεία Τσικλητάρη, η Θεσσαλονικιά Ζωή Παπαδοπούλου και σε ρόλο τέταρτης η Λαρισαία Αλεξάνδρα Δεληγιάννη (με ρίζες επίσης από την περιοχή της Αγιάς).
* Σήμερα, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο, με τη Φαρσαλινή διεθνή βοηθό Γεωργία Κομισοπούλου να μετέχει στην τετράδα που έχει τη διαιτητική ευθύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass